KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!

WEBOLDALKÉSZÍTÉS ONLINE TANFOLYAM – pont neked!

Spórolj időt! Komplett, írott-képes-videós “összeszerelési útmutató”, amit csak másolnod kell lépésről lépésre.

Minden egy helyen! Nem kell semmit keresgélned, mert mindent megkapsz egyben.

Nézed, olvasod, másolod! Ennyire egyszerű.

EHHEZ ADOK MOST NEKED SEGÍTSÉGET EGY KIVÉTELES AJÁNLAT KERETÉBEN.

Spórolj időt! Komplett, írott-képes-videós “összeszerelési útmutató”, amit csak másolnod kell lépésről lépésre.

Minden egy helyen! Nem kell semmit keresgélned, mert mindent megkapsz egyben.

Nézed, olvasod, másolod! Ennyire egyszerű.

EHHEZ ADOK MOST NEKED  SEGÍTSÉGET EGY KIVÉTELES AJÁNLAT KERETÉBEN.

Sok embernek óriási segítséget jelent egy pontokba szedett, átlátható, iránymutató lista, mert ezek alapján bátran nekikezd új dolgoknak is. Amit nem tud, amit még nem csinált, arra időt nem kímélve rákeres a neten, és ha még angolul is tud, biztosan talál is előbb-utóbb segítséget az adott feladatához.

De még többen vannak azok, akiknek egy új ismeret elsajátításához kell a személyesebb segítség: valaki, aki lépésről lépésre elmagyarázza, megmutatja, vele csinálja, akitől kérdezni is tud, ha szükséges. És ez egyáltalán nem szégyen!

Teljesen rendben van, ha valaki kicsit bátortalanabb, mert még nincs meg a kellő önbizalma. Mint ahogy az is teljesen rendben van, ha valakinek nincs rengeteg ideje a  keresgélésre, vagy éppen azért okoz problémát a keresés, mert még nincs elég ismerete ahhoz, hogy tudja, mit is keressen.

Amikor először csinálok valami számomra ismeretlen dolgot, nekem is kell egy követhető útmutató, ami alapján mehetek sorban, és kitapasztalhatom gyakorlatban azt az új tevékenységet. Ha már egyszer végigcsináltam, utána sokkal magabiztosabban fogok bele újra, önállóan is.

TE MILYEN TÍPUS VAGY?

Neked is kellenek a “sorvezetők”, ha új dolgot tanulsz?

Neked is biztonságot jelent, ha tudod, van akihez fordulhatsz a kérdéseiddel?

HA TE IS ILYEN VAGY, AKKOR EZT IMÁDNI FOGOD! 

WordPress weboldal készítés – komplex csomag

5 nagy téma:

 • WordPress weboldal készítés
 • Tárhely és domain
 • Elementor weblap építő használata
 • Grafika és dizájn: Canva
 • GDPR megfelelés

Minden egyben, ami kell a weboldalad elkészítéséhez!

A KURZUSCSOMAG EZT ADJA NEKED:

> LESZ TÁRHELYED ÉS DOMAIN NEVED – Nagyon kedvező áron juthatsz megbízható tárhelyhez és domain névhez, közösen végigvesszük, mit kell feltétlenül beállítanod, mit hol találsz, mit hogyan tudsz beállítani, ami majd a weboldalad működéséhez szükséges lesz.

> MEGTANULOD HASZNÁLNI A WORDPRESST – A világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelőjével fogsz megismerkedni, a videós segédanyagokat követve játszva telepítheted, és építheted meg a weboldalad alapjait. Tisztában leszel azzal, mi mire való, mit hol találsz a WordPress kezelőfelületén belül.

> MEGISMERED AZ ELEMENTOR WEBLAPÉPÍTŐ HASZNÁLATÁT – Az Elementor segítségével olyan profi weboldalakat legózhatsz össze magadnak kész elemekből, hogy irigyelni fognak érte. Ha megismered, rájössz, gyerekjáték vele a weboldalépítés, ha szerettél gyerekkorodban legózni, akkor ezt is csípni fogod. (*Ez a weboldal is Elementorral készült.)

> MEGISMERKEDSZ EGY PROFI GRAFIKAI SZOFTVERREL – megtanulod használni a Canva képszerkesztőt, ami sokkal több egy egyszerű képszerkesztőnél. Ez a másik, aminél esélyes mellékhatás a beleszerelmesedés 🙂 Bármilyen grafikai munkát el tudsz készíteni vele profi minőségben (képek, névjegyek, plakátok, közösségi média grafikák, brosúrák, stb.) Sőt, még videót, prezentációt is készíthetsz vele.

> GDPR MEGFELELÉS  – Na, ezt valószínűleg nem fogod annyira szeretni, de ez is hozzátartozik a weboldalakhoz. Képbe kerülsz, mi ez, miért fontos, mit kell tudni róla, és hogyan tudsz neki megfelelni. Így lesz minden törvényes elvárásnak megfelelő a weboldalad online megjelenése.

Összesen 64 könnyen követhető és lemásolható lecke, amiket ha megvalósítasz, lesz egy saját jól működő, profi kinézetű WordPress weboldalad.

(Már több, mint 700 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

2 AJÁNDÉK lehet a tiéd INGYENESEN!

Bevált eszközök-, szoftverek-, szolgáltatók listája, és feladatok elvégzésének sorrendje

+

BELEKÓSTÓLÁSI LEHETŐSÉG a tanfolyam anyagába

IGAZ RÁD VALAMELYIK AZ ALÁBBIAKBÓL?

Szükséged van egy megfelelő weboldalra

de egy weboldal szakemberrel történő elkészíttetése jelenleg még nem fér bele a szűkös költségvetésedbe?

Próbáltál már weboldalt készíteni

de valahol mindig elakadtál, mert vagy hiányzott valamilyen információ, vagy épp elvesztél az információ áradatban?

Szívesen megtanulnád a weboldal készítést

mert érdekel ez a terület, és később gyakorlatot szerezve akár szívesen foglalkoznál ilyen munkákkal komolyabban? 

Ha érint téged valamelyik kérdés, akkor mindenképp neked való ez az ajánlat...

TALÁN KORÁBBAN IS FELMERÜLT MÁR BENNED…

…hogy meg kellene tanulnod a weboldalkészítést. Hiszen ma már bármivel is foglalkozunk, mellék- vagy főállásban, vállalkozásban, vagy akár MLM-ben, szinte mindenhez szükséges az online jelenlét. Ahhoz pedig elengedhetetlen egy saját weboldal.

LEHET, HOGY MÁR ÁLDOZTÁL IDŐT ÉS PÉNZT KÜLÖNBÖZŐ TANFOLYAMOKRA, KÖNYVEKRE

Talán megvettél különböző tanfolyamokat, különböző helyeken, aztán elfeledkeztél róluk. Vagy hiába vetted végig a leckéket, mégsem tudtad elsajátítani, mert menet közben derült ki, hogy a megértéshez hiányoznak alap ismeretek. Vagy netán bele sem mertél kezdeni egy számodra érdekesnek tűnő tanfolyamba, mert úgy érezted, úgysem értenéd meg? 

KÖZBEN MEG AZ IDŐ CSAK TELIK, DE MÉG MINDIG NINCS SAJÁT WEBOLDALAD…

Mert mindig van valami, ami miatt halasztod: majd ha lesz rá pénzem; majd ha az alapokat megtanultam; majd ha találok valakit, aki segít benne; majd ha… Hidd el, nem érdemes várni. Míg te halogatsz, mások sokkal könnyebben boldogulnak a munkájukban, vállalkozásukban a már KÉSZ weboldalukkal. Csak egy nagy levegő kell, és vágj bele! Most itt minden adott ahhoz, hogy végig is tudd csinálni, és rövid időn belül elkészüljön az oldalad!

Ugye valóban akarod, hogy végre neked is legyen egy saját szuper weboldalad?

(Már több, mint 700 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

ÉRDEKEL AZ ÉN TÖRTÉNETEM?

Talán kíváncsi vagy arra, hogyan jutottam el a felnőttoktatásig, és az MLM-ben (is) hasznosítható tanfolyamok kidolgozásáig.

Amikor végzős pedagógusként kikerültem a főiskoláról, elég sok kanyart hozott nekem az élet.
Több munkahelyem is volt, de mire megszoktam valahol, mire már jól alakultak volna a dolgok, mindig jött valami. Sajnos többször megtapasztaltam azt a nagyon kellemetlen élményt, hogy létszámleépítés, cégbezárás, vagy cégcsőd miatt munkanélküli lettem.

Bő 15 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a számítógépekkel, és egyből a mély vízben kezdtem. Bekerültem egy olyan munkahelyre, ahol rögtön mindent IS tudnom kellett volna megoldani a számítógépes adminisztrációban – csak éppen nekem nem volt semmi számítógépes előképzettségem. Viszont a muszáj nagy úr, így kénytelen voltam önerőből megtanulni a dolgokat. Ez viszont nagy előnyt jelentett a későbbiekben.

Egyrészt, mivel magamtól kellett rájönni a dolgokra, így sokkal jobban megmaradtak. Másrészt, mivel saját tapasztalatom van arról, milyen nehéz önállóan elsajátítani bármit az informatika világában, ha nincsenek meg az alapok sem, így jobban át tudom adni azoknak, akik ugyanebben a helyzetben vannak.

A munkahelyeimen is mindig úgy alakult, hogy én tanítottam, segítettem a munkatársakat a számítógépes, internetes témákban, így a felnőttek tanításában már akkor is tapasztalatokat gyűjthettem. Aztán, amikor a sokszoros “lapát-élményből” elegem lett, nagy levegőt vettem, és vállalkozó lettem. Akkor kezdtem el online tanítani.

A számítógéppel és internettel való ismerkedésem kezdete óta készítek weboldalakat, így ezen a területen is elég sok tapasztalatom gyűlt össze. Számtalan weboldalszerkesztővel ismerkedtem meg, míg eljutottam a WordPresshez és az Elementorhoz, ami aztán nagy szerelem lett 🙂

Az eltelt évek alatt lezajlott tanfolyamok tapasztalatai alapján mára már letisztult, hogy az a leghatékonyabb, ha az írott anyagok mellett lépésről lépésre vezető, lemásolható képernyővideókon keresztül is mondom-mutatom, hogyan csináld, gyakorló feladatokon keresztül azonnal csinálhatod is, így többszörösen is rögzülnek az új ismeretek. És az online, otthonról tanulás másik előnye is így érvényesül igazán: akkor tanulsz, amikor időd és hangulatod van hozzá, nem akkor, amikor éppen kötelező.

Szabó Orsi vagyok

6. éve működtetem az online iskolámat, ez idő alatt többféle oktatóanyagot készítettem, és több mint 600 felnőttnek segítettem abban, hogy az informatika, a számítógép, az internet ne mumus legyen számukra, hanem örömmel, kreativitással tudják azt használni számos dologra.

Digitális Iskola
digitaliskola.hu
OKTATÓ, ISKOLAVEZETŐ

(Már több, mint 700 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

MENNYI PLUSZT JELENTHETNE EGY SZUPER SAJÁT WEBOLDAL AZ ONLINE JELENLÉTEDBEN, MUNKÁDBAN?

Képzeld csak el, hogy...

…nem kell vég nélkül mindig mindenkinek elismételned ugyanazt,

mert a weboldaladon minden információt át tudsz adni a tevékenységedről, amit fontosnak tartasz.

…megsokszorozhatod a hatékonyságodat,

mert a weboldalad akkor is elérhető, akkor is tájékoztat vagy elad, amikor te épp alszol vagy nyaralsz.

…nem kell vagyonokat összegyűjtened és kifizetned,

mert te magad is képes leszel elkészíteni a saját weboldaladat, olyanra, amilyenre csak szeretnéd.

…nem kell minden apró módosítás miatt újra zsebbe nyúlnod és várnod, míg a szakember ráér, 

mert képes leszel bármikor átalakítani a meglévő oldaladat, vagy akár egy teljesen újat is létrehozni. Bárhol, és bármikor, amikor csak akarod.

…nem kell vagyonokat összegyűjtened és kifizetned,

mert te magad is képes leszel elkészíteni a saját weboldaladat, olyanra, amilyenre csak szeretnéd.

…nem kell minden apró módosítás miatt újra zsebbe nyúlnod és várnod, míg a szakember ráér, 

mert képes leszel bármikor átalakítani a meglévő oldaladat, vagy akár egy teljesen újat is létrehozni. Bárhol, és bármikor, amikor csak akarod.

…nem kell aggódnod a Facebook letiltások miatt,

mert tudod, hogy a munkád nem veszhet el, hiszen a saját felületed mindig megmarad.

…nem kell mindenről lemondanod a folyamatos munka miatt,

mert a saját weboldaladdal a munka jó részét megspórolhatod.

…megvalósíthatod a kreatív ötleteidet,

mert sokféle eszközt megismertél, ezeket tudod kombinálni, tudsz velük kísérletezni, alkotni.

…tudsz tovább is fejlődni,

mert ha már van weboldalad, megnyílik előtted egy csomó egyéb lehetőség is, ami segítheti a munkádat.

…megvalósíthatod a kreatív ötleteidet,

mert sokféle eszközt megismertél, ezeket tudod kombinálni, tudsz velük kísérletezni, alkotni.

…tudsz tovább is fejlődni

mert ha már van weboldalad, megnyílik előtted egy csomó egyéb lehetőség is, ami segítheti a munkádat.

NÉZZÜK MEG RÉSZLETESEN, MIT AD NEKED EZ A CSOMAG:

Ebben az ajánlatban most 5 olyan modult raktam össze neked egy csomagba, amikkel teljesen nulláról, bármilyen weboldal készítési előzetes tudás NÉLKÜL is el tudsz készíteni magadnak egy szuper WordPress weboldalt.

#1. TÁRHELY ÉS DOMAIN

 • Ebben a modulban a nulláról eljutunk odáig, hogy kiválasztottad, megvásároltad a domain nevedet, és a tárhelyet hozzá.
 • Megismerkedsz a tárhelyed legfontosabb részeivel, funkcióival.
 • Elvégezzük a tárhelyen a fontos beállításokat, amik a weboldalad működéséhez szükségesek.

19 lecke 15 videóval (34,5 perc felvétel) + 2 elvégzendő gyakorlati feladatsor

#2. WORDPRESS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

 • Ebben a modulban telepítjük a tárhelyedre a WordPresst.
 • Megismerkedünk a WordPress szerkesztőfelület részeivel.
 • Kiválasztunk, telepítünk egy nagyszerű sablont, elvégezzük részletesen a beállításait.
 • Megkeressük, letöltjük, telepítjük a legfontosabb pluginokat, elvégezzük a beállításaikat.
 • Elkészítjük az alap oldalak vázát, megalkotjuk a menüszerkezetet.   
 • Gondoskodunk a biztonsági mentésről.
 • Megtanulunk weboldalt átköltöztetni, többféle módon.

19 lecke, 42 videó (1 óra 51 perc felvétel) + 2 elvégzendő gyakorlati feladatsor

#3. ELEMENTOR WEBLAP ÉPÍTŐ

 • Ebben a modulban telepítjük a tárhelyedre az Elementort.
 • Megismerkedünk az Elementor szerkesztőfelület részeivel, működésével.
 • Elvégezzük az Elementor legfontosabb beállításait.
 • Megismerkedünk a leggyakrabban alkalmazott elemek használatával.
 • Megtanuljuk az Elementor sablonok használatát és készítését.
 • Megismerkedünk a használható elemek bővítésének lehetőségével.
 • Kapsz kész sablonokat is.

16 lecke, 37 videó (97 perc felvétel) + 1 elvégzendő gyakorlati feladatsor

#4. GRAFIKA ÉS DIZÁJN: CANVA

 • Ebben a modulban tanulunk a színekről, színpalettákról, betűtípusokról. 
 • Megismerkedsz egy nagyon sokrétű, széles területen, sokféle feladatra alkalmazható online képszerkesztő, a Canva használatával.
 • Végignézzük, mi mindenre tudod használni, mit hogyan tudsz benne elérni, megcsinálni.
 • A weboldaladhoz, hirdetéseidhez, közösségi oldalaidhoz szükséges mindenféle grafikát meg tudsz vele csinálni, igényes kivitelben.
 • Ezt a szoftvert te is nagyon fogod szeretni, olyan, mintha lenne egy saját grafikusod 🙂

7 lecke, 6 videó (54,5 perc felvétel) + 1 elvégzendő gyakorlati feladatsor

#5. GDPR MEGFELELÉS

 • Nos… valószínűleg ő nem lesz a szíved csücske, de ez is hozzátartozik a weboldal tulajdonlás törvényi kötelezettségeihez.
 • Megnézzük leegyszerűsítve, mire kell figyelned, mit kell megcsinálnod, hogy rendben legyen az oldalad GDPR megfelelése is.
 • Itt fogsz kapni egy naaagy meglepit is, de ezt nem árulom el előre 🙂

4 lecke + 1 elvégzendő gyakorlati feladatsor

(Már több, mint 700 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

A CSOMAG MELLÉ KAPSZ 1 BÓNUSZT IS!

Ha bármikor a tanfolyam során elakadsz valamivel, vagy bármiben személyre szabott segítségre van szükséged, félórás konzultációt vehetsz igénybe, előzetes időpontegyeztetést követően.

Bónusz a rendelésedhez
FÉLÓRÁS TELEFONOS KONZULTÁCIÓ

Pénz és időpazarlás nélkül elindulhatsz azon az úton, ahol a digitális világ nyújtotta szabadság vár

Most lehet azt gondolod: “micsoda nagy szavak!”
De hidd el, tapasztalatból mondom: amikor megtanulod valaminek az alapjait, majd elmélyedsz benne, majd rájössz, hogy ez is, az is kapcsolódik hozzá, majd felfedezel összefüggéseket, majd tovább bővíted az ismereteidet, majd létrehozol valamit önállóan… ez olyan hihetetlen örömöt és szabadságérzést tud adni, úgy fogod érezni, bármire képes vagy.

Ezen én is, és nagyon sok tanítványom is végigmentünk.

Vegyük át újra:

ENNYI MINDENT KAPSZ

amikor úgy döntesz, hogy elfogadod ezt az egyszeri ajánlatot.

TÁRHELY ÉS DOMAIN:
19+2 leckéből álló kurzus
12 990 Ft értékben

WORDPRESS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS:
19+2 leckéből álló kurzus
39 990 Ft értékben

ELEMENTOR WEBLAP ÉPÍTŐ:
16+1 leckéből álló kurzus
39 990 Ft értékben

GRAFIKA ÉS DIZÁJN- CANVA:
7+1 leckéből álló kurzus
29 990 Ft értékben

GDPR MEGFELELÉS:
4+1 leckéből álló kurzus
12 990 Ft értékben

BÓNUSZ:
Fél órás telefonos konzultáció
14 990 Ft értékben

A csomag teljes értéke:
150 940 Ft

De ezt az egészet mind elviheted MOST ennyiért:

59 990 Ft

(Fizetést követően azonnal hozzáférést kapsz.)

Talán most az jár a fejedben, hogy “vajon miért ilyen olcsó”, hol az apróbetűs rész? Hiszen ilyen tanfolyamokért máshol simán elkérnek több tízezer forintot is – kurzusonként.

Nincs semmi apróbetűs rész. Nézd, én alapból sem túl magas árakat alakítok ki, mert nem ez a fő bevételi forrásom, valamint azt szeretném, ha minél többen megengedhetnék maguknak a tanulást.

Másrészt, ahogy látod, ez az óriási kedvezmény nálam is csak egyszeri ajánlatként jelenik meg.

Nem titkolt “hátsó” szándékom az, hogy nagyon sokkal többet kapj a pénzedért –> elégedett legyél azzal amit kapsz –> sikerélményed legyen –> akár azonnal érezhetően hasznod legyen a kapott tudásból –> kedvet kapj a további tanuláshoz –> és így visszatérő vásárlóm, tanulóm legyél 🙂

Most kell eldöntened, kéred-e vagy sem, mert ez az ajánlat nem sokáig érvényes.

(Már több, mint 700 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

14 napos garancia

Ha nem vagy elégedett azzal, amit kaptál, ha a megnézett leckékből az égvilágon semmit nem tudsz megtanulni, akkor szó nélkül visszafizetem a pénzed a vásárlástól számított 14 napon belül.

Mert ennyire hiszek abban, hogy ez  a csomag nagyon sok hasznos és hasznosítható tudást fog neked adni.

(Már több, mint 700 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

Ezt az egész csomagot MOST mind megkaphatod CSAK ennyiért:

150 940 Ft helyett

59 990 Ft

MOST MÁR  MINDEN ELŐNYT FELSOROLTAM

Itt az idő, hogy meghozz egy döntést…

* 5 nagyon értékes és hasznos modult vihetsz most el, ötöd áron

* Ezekkel az oktatóanyagokkal képes leszel megépíteni az első/következő WordPress weboldaladat, ami nagy segítségedre lehet a munkádban, hobbidban, vállalkozásodban.

* Bónuszként kapsz egy fél órás személyes konzultációs lehetőséget is, amit igénybe vehetsz, ha személyre szabott segítségre van szükséged.

* 14 napod van letesztelni a garancia keretében, tudsz-e tanulni a megkapott anyagokból.

De ezt az ajánlatot, ebben a formában, csak korlátozott ideig éred el.

Hidd el, nekem semmi nem múlik azon, hogy te most kéred-e ezt a kivételes ajánlatot vagy sem – ez az ajánlat neked jelenthet szintlépési lehetőséget, kivételes feltételekkel.

Szóval, gondold át, mit szerezhetsz MOST meg, és dönts okosan 🙂

Legyen szép napod!

– Szabó Orsi –

A VÁSÁRLÁS MENETE

1

Kattints a PIROS gombra

Az oldal alján a nagy piros gombra kattintva eljutsz a megrendelési oldalra, ahol látod az ajánlat összefoglalóját.

2

Add meg az adataidat

Értelemszerűen töltsd ki a kapcsolati és számlázási adatokat, majd véglegesítsd a rendelési szándékod.

3

A CIB Bank oldalán fizetsz

A bankkártya adatok hozzám nem jutnak el. A CIB Bank a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény.

TANULÓINK MONDTÁK

“Kicsit lemaradtam, két iskolás lányom van, nem is olyan egyszerű velük az otthon tanulás. Azért igyekszem pótolni. Sok újat tanulok én is. Nagyon tetszik a tanfolyam! Köszönöm, hogy itt lehetek!”

KATONÁNÉ CSIGE KATALIN

ZK

“Én is még csak az elején tartok, de nagyon jól felépített a tanfolyam, és nekem kifejezetten tetszik, hogy tényleg úgy mutatod be a dolgokat, hogy a kezdők is követni tudják. Szóval én nagyon örülök, hogy tag lettem.”

ZILAJI KRISZTINA

RGY

“Nagyon jók, és mindenki  számára érthetőek a videós anyagok. Visszanézhetőek, leállíthatóak, párhuzamosan lehet elkészíteni a házi feladatokat, stb… Az 5-6-7 perces anyagok számomra tökéletesek. Sokkal jobbak, mint az írásos tananyag.”

RUSZ GYÖRGYNÉ

MK

“Nagyon jól felépített a tematika, kezdők és gyakorlottabbak számára is hasznos a tanfolyam. Nekem kifejezetten tetszik, hogy írott anyag és videó is van, ez feltétlenül megkönnyíti a tanulást. Kíváncsian várom az új témákat, leckéket, köszi Orsi!”

MELLEN KATALIN

PN-1024x1024

“Ezúton is köszönöm az érthető magyarázatokat. Nagyon szimpatikus, ahogy az oktatási anyagot összeraktad. Már türelmetlenül várom, hogy mindet élesben is használjam.”

PINTÉR NOÉMI

SA

“Az anyagok érthetőek, és a videók alapján könnyen el lehet készíteni az adott feladatot. Az is egy fontos, hogy bármikor vissza lehet nézni a leckéket. Még az elején tartok, de máris nagyon sok hasznos dolgot tanultam.”

SVETICS ADRIENN

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor indul a tanfolyam, és meddig tart?

A tanfolyam akkor indul számodra, amikor megrendeled és kifizeted. A teljes tananyagot egyben megkapod egy online oktatóteremben. Saját tempód szerint dolgozhatod fel a leckéket.

Meddig érem el az anyagokat?

Nincs időkorlát. A megvásárolt anyagaidat bármikor újranézheted, bármennyiszer. Nem jár le a hozzáférésed.

Kell-e a tanfolyam során elutaznom valahová?

A tanfolyam teljes egészében online zajlik, így sosem kell személyesen elmenned sehová. A kapcsolattartásra több mód is, van, teljesen biztonságosan.

Mi van akkor, ha én semmit nem fogok érteni a leckékből?

Ne aggódj, ha a 87 éves tanítványom boldogult a leckékkel, akkor neked sem lesz problémád. Minden magyarul, egyszerűen van írva, nem szakszavakat használok, hogy érthető legyen, videóban is mutatom, csak le kell másolnod, amit látsz. Bármennyiszer megállíthatod, visszanézheted a videókat, saját tempódban haladhatsz. Ha szükséges, igénybe veheted a személyes konzultációt, amikor csak veled, a te elakadásoddal foglalkozom, addig míg meg nem oldódik. A Facebook csoportunkban tudsz segítséget kérni a tanulótársaktól is. Legvégső esetben pedig ott van a 14 napos visszafizetési garancia – de erre eddig még nem volt példa, még a “legproblémásabban” induló tanulóm is sikerélménnyekkel fejezte be a képzést. Szóval no para: te is meg tudod csinálni.

(Már több, mint 700 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

Üzemeltető: Digitális Iskola, Szabó Orsolya e.v., Cím: Balmazújváros, Bem József u. 15/a Adószám: 66893633129
E-mail: info@digitaliskola.hu  | ÁSZF | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat