Ez az ajánlat CSAK ITT és MOST érvényes!

TITKOS BÓNUSZ AJÁNLAT CSAK NEKED!

WORDPRESS WEBOLDALKÉSZÍTÉS KOMPLEX TUDÁSCSOMAG,
A-TÓL Z-IG.

Ezen a kedvezményes áron csak MOST viheted el, ERRŐL az oldalról.

CSAK MA...
EGY ELKÉPESZTŐ AJÁNLAT LEHET A TIED!

Te az előbb bizalmat szavaztál, és megvásároltad az előző ajánlatot: ezt megköszönve, kapsz egy újabb bónusz lehetőséget.

(Csak itt élhetsz az alábbi nagyon kedvezményes ajánlattal, ha szeretnéd, de erre az oldalra máshonnan már nem fogsz tudni visszatérni.)

TÁRHELY ÉS DOMAIN:
19+2 leckéből álló kurzus
12 990 Ft értékben

WORDPRESS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS:
19+2 leckéből álló kurzus
39 990 Ft értékben

ELEMENTOR WEBLAP ÉPÍTŐ:
16+1 leckéből álló kurzus
39 990 Ft értékben

GRAFIKA ÉS DIZÁJN- CANVA:
7+1 leckéből álló kurzus
29 990 Ft értékben

GDPR MEGFELELÉS:
4+1 leckéből álló kurzus
12 990 Ft értékben

BÓNUSZ:
Fél órás telefonos konzultáció
14 990 Ft értékben

A csomag teljes értéke:
150 940 Ft

De ezt az egészet mind elviheted MOST ennyiért:

47 990 Ft

EZ A KURZUSCSOMAG EZT ADJA NEKED:

> LESZ TÁRHELYED ÉS DOMAIN NEVED – Nagyon kedvező áron juthatsz megbízható tárhelyhez és domain névhez, közösen végigvesszük, mit kell feltétlenül beállítanod, mit hol találsz, mit hogyan tudsz beállítani, ami majd a weboldalad működéséhez szükséges lesz.

> MEGTANULOD HASZNÁLNI A WORDPRESST – A világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelőjével fogsz megismerkedni, a videós segédanyagokat követve játszva telepítheted, és építheted meg a weboldalad alapjait. Tisztában leszel azzal, mi mire való, mit hol találsz a WordPress kezelőfelületén belül.

> MEGISMERED AZ ELEMENTOR WEBLAPÉPÍTŐ HASZNÁLATÁT – Az Elementor segítségével olyan profi weboldalakat legózhatsz össze magadnak kész elemekből, hogy irigyelni fognak érte. Ha megismered, rájössz, gyerekjáték vele a weboldalépítés, ha szerettél gyerekkorodban legózni, akkor ezt is csípni fogod. (*Ez a weboldal is Elementorral készült.)

> MEGISMERKEDSZ EGY PROFI GRAFIKAI SZOFTVERREL – megtanulod használni a Canva képszerkesztőt, ami sokkal több egy egyszerű képszerkesztőnél. Ez a másik, aminél esélyes mellékhatás a beleszerelmesedés 🙂 Bármilyen grafikai munkát el tudsz készíteni vele profi minőségben (képek, névjegyek, plakátok, közösségi média grafikák, brosúrák, stb.) Sőt, még videót, prezentációt is készíthetsz vele.

> GDPR MEGFELELÉS  – Na, ezt valószínűleg nem fogod annyira szeretni, de ez is hozzátartozik a weboldalakhoz. Képbe kerülsz, mi ez, miért fontos, mit kell tudni róla, és hogyan tudsz neki megfelelni. Így lesz minden törvényes elvárásnak megfelelő a weboldalad online megjelenése.

Összesen 64 könnyen követhető és lemásolható lecke, amiket ha megvalósítasz, lesz egy saját jól működő, profi kinézetű WordPress weboldalad.

(Már több, mint 700 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

Üzemeltető: Digitális Iskola, Szabó Orsolya e.v., Cím: Balmazújváros, Bem József u. 15/a Adószám: 66893633129
E-mail: info@digitaliskola.hu  | ÁSZF | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat