HOGYAN TUDSZ VALÓBAN PÉNZT KERESNI ONLINE?

Elindult a PLUSZKERESET KLUB, ahol olyan tudást kapsz, amivel valóban képes leszel akár milliókat is keresni online eszközökkel.

FONTOS ELŐRE TISZTÁZNI:

 • Nehogy azt gondold, hogy valamilyen “csodabizniszt” akarok itt neked bemutatni, és arra akarlak rávenni, hogy regisztrálj valahová, kattints párat, és két hónap alatt milliomos leszel 🙂 Ilyesmiről szó sincs.
 • Azt tudom megmutatni és megtanítani Neked, milyen eszközökre és módszerekre van szükséged ahhoz, hogy valóban pénzt tudj keresni online, olyan tevékenységgel, ami hozzád közel áll, ami a te utad. Akár milliókat is.
 • A hosszú évek alatt megszerzett tudásomat és a több területről begyűjtött tapasztalataimat tudom átadni neked – amit használva én magam is több mint 10 éve élek online vállalkozóként, és amivel az utóbbi két évben sok millió Ft-ot kerestem az online tevékenységeimmel.

NÉZZÜK A RÉSZLETEKET!

TÉNY #1.

A mindennapi életben egyre több helyen jelenik meg az informatika, egyre nagyobb szükség van arra, hogy tudd kezelni a számítógépet, az okos telefont, az internetet, a különféle programokat.

Ez a fajta tudás az alapja MINDEN online pénzkereső tevékenységnek, legyen szó bármiről.

 • A mai fejreállt világban te sem lehetsz biztos abban, hogy a munkahelyed nem szűnhet meg, hogy nem küldenek el valamilyen okból – vagy hogy a vállalkozásod nem megy csődbe valami miatt.

 • Ha munkakeresésre kényszerülsz, sokkal jobb eséllyel indulsz a munkaerő piacon, ha rendelkezel számítógépes ismeretekkel is – és ugyanez igaz akkor is, ha új vállalkozási irányt keresel magadnak.

 • Bármilyen területen dolgozol, vállalkozol, megkerülhetetlen az online jelenlét, ami viszont széles körű tudást igényel – ennek hiányában pedig jó sok pénzt a szakemberek megfizetésére.

TÉNY #2.

Minden, mindenkinek, minden életkorban tanulható, és ehhez a neten számtalan anyag megtalálható. Az új ismeretek megszerzése csak elszántság és idő kérdése.

 • Ám hiába van rengeteg elérhető anyag – először azt kellene tudnod, hogy MIT kellene megtanulnod.

 • Amíg nem vagy képben a CÉLOD megvalósításának lehetőségeivel, addig nehéz meghatározni az IRÁNYT, merre indulj.

 • Azt is jó lenne tudni, hogy KITŐL tanulj – nem mindig könnyű megállapítani, ki az aki csak elméletben tanítja, és ki az, aki használja is, amit tanít.

TÉNY #3.

Az idő pénz. Az az idő, ami alatt nem keresel pénzt: elvesztegetett idő, kidobott pénz.

 • Minden adódó feladat megoldására rengeteg féle megoldási lehetőség van. Minden megoldási lehetőség kipróbálása, tesztelése időráfordítást igényel.

 • Ha neked kell kitaposnod egy utat, ha neked kell sok-sok próbálkozás árán kikísérletezned, mi működik, mi nem: az rengeteg idődbe és sok pénzedbe is kerül.

 • Ha valamiről a végén derül ki, hogy zsákutca, az arra ráfordított időd elveszett, azt már soha nem kapod vissza.

PLUSZKERESET KLUB MEGOLDÁST KÍNÁL SZÁMODRA, HOGY VALÓBAN PÉNZT KERESHESS ONLINE.

Megkapod a szükséges technikai tudást egyben összegyűjtve, kiválogatva, letesztelve – csak ami működik.

Megspórolod azt a rengeteg időt, amit a kísérletezgetés elvinne – így sokkal hamarabb érhetsz el eredményt.

Megtakarítasz sok pénzt, nem költesz feleslegesen – és azzal sem pazarolsz, hogy feleslegesen szánsz időt valamire.

ONLINE PÉNZT KERESNI SOKFÉLEKÉPPEN LEHET, DE MINDEGYIK MÓDSZERBEN, LEHETŐSÉGBEN VAN VALAMI KÖZÖS.

BÁRMIHEZ IS AKARSZ KEZDENI…

… egyszerűen elkerülhetetlen az online jelenlét. Ha vállalkozást indítasz, ha üzletkötőként, értékesítőként, ügynökként, virtuális asszisztensként, hálózatépítőként dolgozol – mindenképpen kell egy saját online felület, hogy az ügyfelek, vásárlók, munkatársak megtaláljanak. 

NEM SZERENCSÉS…

… ha csak olyan felülettel rendelkezel, ahol teljes mértékben ki vagy szolgáltatva a felület tulajdonosának, és bármikor elveszítheted amit addig felépítettél. Tipikusan ilyen pl. egy Facebook oldal, -csoport vagy -profil. Mindenképpen legyen egy olyan megjelenési felületed, ami a sajátod: a saját weboldal és a saját feliratkozói lista az ideális minimum, bármiben tevékenykedsz is.

EZEKET LÉTREHOZNI NEM IS OLYAN BONYOLULT, MINT GONDOLNÁD…

… főleg ha kapsz hozzá olyan oktatóanyagot, ami lépésről lépésre vezet, csak le kell másolnod. Már nagyon sokaknak sikerült, neked is menni fog, ez egészen biztos.

IGAZ RÁD VALAMELYIK AZ ALÁBBIAKBÓL?

Van még mit tanulnod számítástechnikával kapcsolatban

de nincs a tanulásra sem túl sok pénzed, sem túl sok szabad időd.

Jövedelmet akarsz teremteni magadnak online eszközök használatával

de még nem tudod, mit és hogyan kellene megcsinálnod.

Szeretnél felkészülni a számítástechnikai világ kihívásaira

mert tudod, hogy ez egyre inkább az életünk részévé válik.

Ha rád illik valamelyik a fentiekből, akkor mindenképp neked való ez az ajánlat.

MIKOR HASZNOS NEKED EZ A KLUB?

 • … ha vállalkozóként magad felelsz az online megjelenésedért
 • … ha még csak tervezed vállalkozás indítását
 • … ha online dolgozol bármilyen területen (üzletkötő/értékesítő/szolgáltató/ hálózatépítő vagy)
 • … ha még csak most szeretnél online (is) valamivel pénzt keresni
 • … ha nem egyből 10 vagy 100 milliókat akarsz keresni máról holnapra munka nélkül
 • … ha megérted, hogy bele kell tenned a munkát, és így lesz fokozatosan egyre több bevételed
 • … ha szükséged van egy B tervre, ha beütne a baj…

MIT AD NEKED A PLUSZKERESET KLUB TAGSÁG?

MIT AD NEKED A

PLUSZKERESET KLUB

TAGSÁG?

> B TERV, KITÖRÉSI LEHETŐSÉG – A munkaerőpiacon keresett és értékelt tudás kerül a birtokodba, így lehetőséged nyílik váltani, más irányba elindulni, más munkakört keresni, mint amiben jelenleg dolgozol. Ha elveszítenéd a munkád, akkor is lesz olyasmi a kezedben, amivel el tudsz indulni, amihez tudsz nyúlni.

> HAVONTA EGY KURZUS – Minden hónapban hozzáférést kapsz egy-egy újabb kurzushoz. Ezeket a kurzusokat a tagságod fenntartásáig bármikor eléred, újra tanulhatod, ismételheted, és főleg: megvalósíthatod, alkalmazhatod, amit megtanít. Több százezer forint értékű hasznos és hasznosítható tudásanyagot kapsz meg klubtagként.

> LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE FELÉPÍTHETED AZ ONLINE MEGJELENÉSEDET – A kurzusok segítségével egészen nulláról felépítheted mindazt, ami az online jelenléthez bármilyen területen szükséges, így lehetőséged nyílik online pénzt keresni azzal, ami neked való. Lesz saját weboldalad és hírlevél küldőd.

> KÖZÖSSÉG – Hozzád hasonló vállalkozó (szellemű) emberek társaságába kerülsz, új ismeretségeket szerezhetsz, segítséget adhatsz és kaphatsz a közösségben. Megoszthatod a tapasztalataidat, megismerheted másokét, és ebből is profitálhatsz. Ismeretségeket köthetsz, kölcsönösen hasznos együttműködéseket alakíthatsz ki.

> ÖTLETEK –  A technikai háttér megteremtésének tudnivalói mellett megvalósítható ötleteket is kapsz. Közös ötletelés, gondolkodás, továbbgondolás egy-egy téma kapcsán a közösségben – lehet, épp ez adja meg neked azt a végső hiányzó láncszemet, amire vártál.

> MEGTAKARÍTÁS – Több százezer Ft értékű tudásanyaghoz juthatsz hozzá, mindössze havonta egy mozijegy áráért. Értékes tudás jut a birtokodba jelképes összegért, és a megszerzett ismeretekkel ennek sokszorosát keresheted vissza.

Szabó Orsi vagyok
oktató, online iskola tulajdonos
(digitaliskola.hu)

Talán kíváncsi vagy arra, hogyan jutottam el oda, ahol most tartok.

Pedagógusként kerültem ki a főiskoláról, de elég sok kanyart hozott nekem az élet.
Több munkahelyem is volt, de mire megszoktam valahol, mire már jól alakultak volna a dolgok, mindig jött valami. Sajnos többször megtapasztaltam azt a nagyon kellemetlen élményt, hogy létszámleépítés, cégbezárás, vagy cégcsőd miatt munkanélküli lettem.

Bő 15 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a számítógépekkel, és egyből a mély vízben kezdtem. Bekerültem egy olyan munkahelyre, ahol rögtön mindent IS tudnom kellett volna megoldani a számítógépes adminisztrációban – csak éppen nekem nem volt semmi számítógépes előképzettségem. Viszont a muszáj nagy úr, így kénytelen voltam önerőből megtanulni a dolgokat. Ez viszont nagy előnyt jelentett a későbbiekben.

Egyrészt, mivel magamtól kellett rájönni a dolgokra, így sokkal jobban megmaradtak. Másrészt, mivel saját tapasztalatom van arról, milyen nehéz önállóan elsajátítani bármit az informatika világában, ha nincsenek meg az alapok sem, így jobban át tudom adni azoknak, akik ugyanebben a helyzetben vannak – ez alapozta meg az online iskolám indítását 2016-ban.

A számítógéppel és internettel való ismerkedésem kezdete óta készítek weboldalakat, használok hírlevél küldő rendszereket, használom az online eszközöket a saját vállalkozásaimban. Folyamatosan nyitott vagyok az újdonságokra, minden új technikai megoldás érdekel, folyamatosan tanulok új dolgokat. Több mint 10 éves folyamatos aktív tapasztalattal rendelkezem ezen a területen. 

Mindig is az a cél motivált, hogy valamilyen módon lehetővé tudjam tenni: minél többen megtapasztalhassák, igenis lehet pénzt keresni online, lehet könnyebben, szabadabban élni online tevékenységek segítségével. Hogy megmutathassam: ha van egy saját weboldalad, rengeteg lehetőség nyílik meg előtted!

2016 óta készítek olyan online tanfolyamokat, amelyek a mai számítógépes és internetes világ elvárásainak megfelelő ismereteket adnak, kezdőknek is. Ez idő alatt több mint 700-an tanultak már az online sulimban – sokan “visszatérő vendégek”. Az utóbbi években sok millió Ft-ot kerestem kizárólag az online tevékenységeimmel, nincs mellette hagyományos munkahelyem  – így saját példámmal is tudom igazolni, hogy egyáltalán nem lehetetlen milliókat keresni a net segítségével.

HOGYAN MŰKÖDIK A KLUB?

AZ ELSŐ FÉLÉV:

Ha klubtag leszel, minden hónapban hozzáférést kapsz egy online kurzushoz.

Az első 6 hónapban MINDENT megkapsz ahhoz, amivel felépítheted a saját online birodalmad – hiszen bármivel is szeretnél pénzt keresni online, annak egy saját weboldal és hírlevél küldő az alapja :

1. hónap: lesz tárhelyed, saját domain neved, megismerkedsz a saját tárhely kezelésével. 

2. hónap: lesz egy telepített WordPress weboldalad, és megismered ennek a kezelését.

3. hónap: megismered az Elementor használatát, amivel professzionális minőségűre emelheted a weboldalad megjelenését.

4. hónap: megismerkedsz a Canva képszerkesztő használatával, lehetőségeivel, így a továbbiakban minden dizájn feladatot, minden grafikát el fogsz tudni készíteni magadnak az online megjelenésedhez.

5. hónap: mindent megkapsz ahhoz, hogy a GDPR adatkezelési törvénynek is megfeleljen a weboldalad.

6. hónap: megismered a MailerLite hírlevélküldő rendszert, és elkészül a hírlevél feliratkoztató űrlapod, amivel elkezdheted építeni a saját hírlevél listádat.

KLUBTAGKÉNT a zárt Facebook csoportunkban
mindig tudsz segítséget kérni
a felmerülő technikai problémáiddal kapcsolatban.

Klubtagként az első félévben
közel 200 000 Ft értékű
tudásanyagot kaphatsz meg, havonta egy mozijegy áráért.

HOGYAN TOVÁBB?

Miután eljutottál az első 6 havi anyag végére, és elkészült a weboldalad, hírlevélküldő rendszered, dönthetsz, folytatod-e tovább az ismeretek szerzését, vagy megelégszel azzal, amid már van.

A következő hónapokban számos egyéb hasznos tudást szerezhetsz meg, amikkel további elemekkel gazdagíthatod az online birodalmad. 

Megtanulhatsz képeket szerkeszteni többféle módon, megtanulhatsz videót készíteni és szerkeszteni, megismerkedhetsz irodai programokkal (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, bemutató készítő), és még sokféle kreatív dolgot is elsajátíthatsz.

A
PLUSZKERESET KLUB
TAGJAKÉNT
SZÉLES KÖRŰ, KOMPLEX TUDÁST SZEREZHETSZ.

MIBEN ADHAT NEKED PLUSZT EGY SAJÁT ONLINE FELÜLET?

Egy saját online felületen...

…bemutatkozhatsz, megismerhetnek,

elmondhatod magadról amit fontosnak tartasz, akár blog írásával, akár “névjegyként” használva.

…megmutathatod a tevékenységedet

legyen az kézművesség, írás, szolgáltatás, értékesítés, oktatás, művészeti tevékenység vagy bármi egyéb.

Egy saját online felület...

…nem kerül óriási összegekbe,

sem az elindítása, sem a fenntartása. Néhány ezer forintból kihozható, bárki megengedheti magának. 

…nem függ másoktól, nem tűnik el,

így nem vagy kiszolgáltatva semmilyen platform tulajdonosának. Ami a sajátod, amit egyszer megcsinálsz, azzal csak te rendelkezel.

…nem kerül óriási összegekbe,

sem az elindítása, sem a fenntartása. Néhány ezer forintból kihozható, bárki megengedheti magának. 

…nem függ másoktól, nem tűnik el,

így nem vagy kiszolgáltatva semmilyen platform tulajdonosának. Ami a sajátod, amit egyszer megcsinálsz, azzal csak te rendelkezel.

Egy saját online felülettel...

…számtalan lehetőséged adódik pénzt keresni,

kiegészítheted a meglévő jövedelmed, de akár egy teljes megélhetést is biztosíthatsz vele magadnak.

…értékesíthetsz, szolgáltathatsz, közvetíthetsz, ajánlhatsz, toborozhatsz,

mindezt sokkal hatékonyabban, a nap 24 órájában, akkor is, amikor éppen alszol.

BŐVEBBEN AZ ELSŐ FÉL ÉV KURZUSAIRÓL:

#1. TÁRHELY ÉS DOMAIN

Ebben a modulban a nulláról eljutunk odáig, hogy

 • kiválasztottad, megvásároltad a domain nevedet, és a tárhelyet hozzá.
 • Megismerkedsz a tárhelyed legfontosabb részeivel, funkcióival.
 • Elvégezzük a tárhelyen a fontos beállításokat, amik a weboldalad működéséhez szükségesek.


19 lecke 15 videóval (34,5 perc felvétel) + 2 elvégzendő gyakorlati feladatsor

(A kurzus jelenlegi ára a webshopomban: 12 990 Ft – de klubtagként töredék áron juthatsz hozzá)

#2. WORDPRESS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

 • Ebben a modulban telepítjük a tárhelyedre a WordPresst.
 • Megismerkedünk a WordPress szerkesztőfelület részeivel.
 • Kiválasztunk, telepítünk egy nagyszerű sablont, elvégezzük részletesen a beállításait.
 • Megkeressük, letöltjük, telepítjük a legfontosabb pluginokat, elvégezzük a beállításaikat.
 • Elkészítjük az alap oldalak vázát, megalkotjuk a menüszerkezetet.
 • Gondoskodunk a biztonsági mentésről.
 • Megtanulunk weboldalt átköltöztetni, többféle módon.

19 lecke, 42 videó (1 óra 51 perc felvétel) + 2 elvégzendő gyakorlati feladatsor

(A kurzus jelenlegi ára a webshopomban: 39 990 Ft – de klubtagként töredék áron juthatsz hozzá)

#3. ELEMENTOR

 • Ebben a modulban telepítjük a tárhelyedre az Elementort.
 • Megismerkedünk az Elementor szerkesztőfelület részeivel, működésével.
 • Elvégezzük az Elementor legfontosabb beállításait.
 • Megismerkedünk a leggyakrabban alkalmazott elemek használatával.
 • Megtanuljuk az Elementor sablonok használatát és készítését.
 • Megismerkedünk a használható elemek bővítésének lehetőségével.
 • Kapsz kész sablonokat is.

16 lecke, 37 videó (97 perc felvétel) + 1 elvégzendő gyakorlati feladatsor

(A kurzus jelenlegi ára a webshopomban: 39 990 Ft – de klubtagként töredék áron juthatsz hozzá)

#4. GRAFIKA ÉS DIZÁJN: CANVA

 • Ebben a modulban tanulunk a színekről, színpalettákról, betűtípusokról.
 • Megismerkedsz egy nagyon sokrétű, széles területen, sokféle feladatra alkalmazható online képszerkesztő, a Canva használatával.
 • Végignézzük, mi mindenre tudod használni, mit hogyan tudsz benne elérni, megcsinálni.
 • A weboldaladhoz, hirdetéseidhez, közösségi oldalaidhoz szükséges mindenféle grafikát meg tudsz vele csinálni, igényes kivitelben.
 • Ezt a szoftvert te is nagyon fogod szeretni, olyan, mintha lenne egy saját grafikusod 🙂

7 lecke, 6 videó (54,5 perc felvétel) + 1 elvégzendő gyakorlati feladatsor

(A kurzus jelenlegi ára a webshopomban: 29 990 Ft – de klubtagként töredék áron juthatsz hozzá)

#5. GDPR MEGFELELÉS

Nos… valószínűleg ő nem lesz a szíved csücske, de ez is hozzátartozik a weboldal tulajdonlás törvényi kötelezettségeihez.

 • Megnézzük leegyszerűsítve, mire kell figyelned, mit kell megcsinálnod, hogy rendben legyen az oldalad GDPR megfelelése is.
 • Itt fogsz kapni egy naaagy meglepit is, de ezt nem árulom el előre 🙂

4 lecke + 1 elvégzendő gyakorlati feladatsor

(A kurzus jelenlegi ára a webshopomban: 12 990 Ft – de klubtagként töredék áron juthatsz hozzá)

#6. MAILERLITE HÍRLEVÉLKÜLDŐ HASZNÁLATA

 • Elkészül a MailerLite fiókod, a szükséges beállításokal
 • Elkészíted a levél sablonodat
 • Megismerkedsz a kezelőfelülettel
 • Megismerjük a kampánytípusokat, megtanuljuk, melyiket hogyan kell létrehozni, beállítani, használni, elkészül az első saját kampányod is
 • Megtanuljuk kezelni a feliratkozói bázisunkat, készítünk csoportokat, szegmenseket
 • Megismerjük a MailerLite űrlap típusokat és azok jellemzőit, beállításait
 • Készítünk felugró ablakos űrlapot, weboldalba beágyazható űrlapot, promóciós ajánlatot is felugró ablakos megjelenítéssel
 • Megtanuljuk, hogyan építsük be az űrlapokat a weboldalunkba
 • Készítünk egyszerűbb landing oldalt és több aloldalból álló website-ot is a MailerLite-on belül
 • Megismerjük a kétféle oldal előnyeit és hátrányait is
 • Megismerkedünk az automatizálás előnyeivel
 • Megtanuljuk, milyen elemeket tudunk automata folyamattá építeni
 • Megismerkedünk mindegyik elem részletes beállítási lehetőségeivel
 • Építünk konkrét célokhoz konkrét automata folyamatokat

47 lecke + 7elvégzendő gyakorlati feladatsor

(A kurzus jelenlegi ára a webshopomban: 54 980 Ft – de klubtagként töredék áron juthatsz hozzá)

* A FÉL ÉV ALATT A KURZUSOKKAL PÁRHUZAMOSAN: MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK

A technikai ismereteken kívül a klubban összegyűjtjük a lehetséges online pénzkereseti módokat is, mindegyiknél megnézzük, mivel jár, mi kell hozzá, hogyan kezdhető el, hogyan, kinek érdemes csinálni, stb.

Klubtagként megvalósítható konkrét “pénzcsináló” ötleteket is kapsz majd. Sajnos/szerencsére, el vagyok átkozva/meg vagyok áldva azzal, hogy a kelleténél gyakrabban támadnak “ötletrohamaim” – viszont a megvalósításhoz szükséges idő ettől még nem sokszorozódik…

Úgyhogy jónéhány olyan ötletet be fogok dobni, ki fogok elemezni, amiknek a megvalósítására talán másnak lesz kedve és ideje is 🙂

Pénz és időpazarlás nélkül elindulhatsz azon az úton, ahol a digitális világ nyújtotta szabadság vár

Most lehet azt gondolod: “micsoda nagy szavak!”
De hidd el, tapasztalatból mondom: amikor megtanulod valaminek az alapjait, majd elmélyedsz benne, majd rájössz, hogy ez is, az is kapcsolódik hozzá, majd felfedezel összefüggéseket, majd tovább bővíted az ismereteidet, majd létrehozol valamit önállóan… ez olyan hihetetlen örömöt és szabadságérzést tud adni, úgy fogod érezni, bármire képes vagy.

Ezen én is, és nagyon sok tanítványom is végigmentünk.

MENNYI AZ ANNYI?

A klubtagság díja:
5 990 Ft / hó

Kb. egy mozijegy ára havonta.

(Fizetést követően azonnal hozzáférést kapsz az első havi oktatóanyagokhoz.)

Talán most az jár a fejedben, hogy “vajon miért ilyen olcsó”, hol az apróbetűs rész? Hiszen hasonló tanfolyamokért máshol simán elkérnek ennél sokkal többet is.

Nincs semmi apróbetűs rész. Nézd, én alapból sem túl magas árakat alakítok ki, mert azt szeretném, ha minél többen megengedhetnék maguknak a tanulást.

Szeretném, hogy elégedett legyél azzal amit kapsz, hogy sikerélményed legyen, hogy akár azonnal érezhetően hasznod is legyen a kapott tudásból. A magam eszközeivel így próbálok segíteni.

HALADHATOK GYORSABBAN IS?

Igen. Ha te sokkal gyorsabban haladsz, több időd van a tanulásra, gyorsabban fel szeretnéd építeni az online birodalmad alapjait, haladhatsz gyorsabban.

Amikor az aktuális havi anyagot feldolgoztad, megvalósítottad, kérheted a következőt. Küldesz egy üzenetet, levonásra kerül a következő havi díjad, és máris hozzáférsz a következő anyaghoz is.

Az első 100 klubtag
különleges jogokat is kap.

Ha az első 100 klubtag egyike leszel, 3 hónapos klubtagság után megkapod a klubtagság  továbbértékesítési jogát.* (Ha nincs saját terméked, szolgáltatásod, akár ezzel is felépíthetsz magadnak egy online bevételi forrást.

Minden általad ajánlott klubtag havi díjából több mint 50% jutalékra leszel jogosult (3 000 Ft/előfizetés/hó).

* A 3 hónapos tagság megléte azért feltétel, mert csak akkor tudod hitelesen ajánlani másoknak, ha te magad is tag vagy, ha te magad is hasznosítod a tanultakat, és fel tudsz mutatni valamit azoknak, akiknek ajánlani szeretnéd a klubtagságot. 3 hónap alatt már elkészíthetsz egy ajánlói weboldalt magadnak a tanultak alapján, és elkezdhetsz a klubtagság továbbértékesítésével is bevételt szerezni.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

14 napos garancia

Ha nem vagy elégedett azzal, amit kaptál, ha a megnézett leckékből az égvilágon semmit nem tudsz megcsinálni, akkor szó nélkül visszafizetem a pénzed az első díjfizetéstől számított 14 napon belül.

Mert ennyire hiszek abban, hogy ez  a klubtagság nagyon sok hasznos és hasznosítható tudást fog neked adni.

MOST MÁR  MINDEN ELŐNYT FELSOROLTAM

Itt az idő, hogy meghozz egy döntést…

* Ezekkel az oktatóanyagokkal képes leszel felépíteni a saját online rendszeredet, ami nagy segítségedre lehet a munkádban, hobbidban, vállalkozásodban.

* Ha gyorsan döntesz, pénzkereseti lehetőséget is kapsz a tagsággal.

* 14 napod van letesztelni a garancia keretében, tudsz-e tanulni a megkapott anyagokból.

Hidd el, nekem semmi nem múlik azon, hogy te most klubtag leszel vagy sem – ez az ajánlat neked jelenthet szintlépési lehetőséget, kivételes feltételekkel.

Szóval, gondold át, mit szerezhetsz MOST meg, és dönts okosan 🙂

Legyen szép napod!

– Szabó Orsi –

AZ ELŐFIZETÉS MENETE

1

Kattints a PIROS gombra

Az oldal alján a nagy piros gombra kattintva eljutsz a megrendelési oldalra, ahol látod az ajánlat összefoglalóját.

2

Add meg az adataidat

Értelemszerűen töltsd ki a kapcsolati és számlázási adatokat, majd véglegesítsd a rendelési szándékod.

3

A CIB Bank oldalán fizetsz

A bankkártya adatok hozzám nem jutnak el. A CIB Bank a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény.

Az előfizetés elindítását követően minden hónap azonos napján a rendszer automatikusan levonja a havi díjat a kártyádról. A kártya adataid hozzám nem jutnak el, a CIB bank biztonságos rendszere végzi a levonásokat, így a kártyád biztonsága miatt nem kell aggódnod.

A kurzus hozzáférési felületen magad is tudod kezelni az előfizetésed: ha lejárt a kártyád, tudsz megadni másikat, vagy bármikor le is tudod mondani az előfizetést, ha úgy döntesz. 

TANULÓINK MONDTÁK

NYE

“Köszönjük! Nagyon jó a tanfolyam, Orsi, minden egyszerű és érthető! Haladok, de még semmi nem látszik a honlapomon! 😉 Viszont élvezem, mert tudom, hogy hamarosan minden látható lesz! 😍

NYILAS ERZSÉBET

CSN

“Szia. Nekem egyszerűnek és egyértelműnek tűnik. Könnyen be tudtam lépni, megtaláltam a profilom és a tananyagokat is.”

CSIK NOÉMI

JK

“Sajnos én még leragadtam a weboldalam tartalommal való feltöltésénél, így még bele sem néztem… De rájöttem – mint ahogy Te is írtad – hogy soha sem lesz teljesen kész, így a napokban elkezdem az új tananyagot.😍

JUHÁSZ KRISZTINA

KATA5

“Kicsit lemaradtam, két iskolás lányom van, nem is olyan egyszerű velük az otthon tanulás. Azért igyekszem pótolni. Sok újat tanulok én is. Nagyon tetszik a tanfolyam! Köszönöm, hogy itt lehetek!”

KATONÁNÉ CSIGE KATALIN

ZK

“Én is még csak az elején tartok, de nagyon jól felépített a tanfolyam, és nekem kifejezetten tetszik, hogy tényleg úgy mutatod be a dolgokat, hogy a kezdők is követni tudják. Szóval én nagyon örülök, hogy tag lettem.”

ZILAJI KRISZTINA

PN-1024x1024

“Ezúton is köszönöm az érthető magyarázatokat. Nagyon szimpatikus, ahogy az oktatási anyagot összeraktad. Már türelmetlenül várom, hogy mindet élesben is használjam.”

PINTÉR NOÉMI

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor indul a klubtagság, és meddig tart?

A klubtagság, és vele az első online kurzus akkor indul számodra, amikor megrendeled és kifizeted az első havi díjat. Az adott havi tananyagot egyben megkapod egy zárt felületen. Saját tempód szerint dolgozhatod fel a leckéket. Az első 6 hónap során közel 200 000 Ft értékű kurzust kapsz meg, havi 5 990 Ft-ért. A tagságod addig tart, míg le nem mondod. 

Meddig érem el az anyagokat?

A tananyagokhoz addig férsz hozzá, míg aktív a tagságod – ugyanis azt már sokszor megtapasztaltam, hogy ha bármikor, bármeddig elérhető az anyag, akkor az szépen ott fog porosodni sohanapjáig, mert mindig lehet halogatni a tanulást… De ez neked sem érdeked, hiszen pénzt akarsz keresni minél hamarabb, ugye? 🙂 Mindaddig, amíg aktív klubtag vagy, hozzáférésed van a megkapott tananyagokhoz, és a megvásárolt anyagaidat bármikor újranézheted, bármennyiszer.

Kell-e elutaznom valahová?

A tanfolyam teljes egészében online zajlik, így sosem kell személyesen elmenned sehová. A kapcsolattartásra több mód is van, teljesen biztonságosan.

Mi van akkor, ha én semmit nem fogok érteni a leckékből?

Ne aggódj, ha a 87 éves tanítványom boldogult a leckékkel, akkor neked sem lesz problémád. Minden magyarul, egyszerűen van írva, nem szakszavakat használok, hogy érthető legyen, videóban is mutatom, csak le kell másolnod, amit látsz. Bármennyiszer megállíthatod, visszanézheted a videókat, saját tempódban haladhatsz. Ha szükséges, igénybe veheted a személyes konzultációt, amikor csak veled, a te elakadásoddal foglalkozom, addig míg meg nem oldódik. A Facebook csoportunkban tudsz segítséget kérni a tanulótársaktól is. Legvégső esetben pedig ott van a 14 napos visszafizetési garancia – de erre eddig még nem volt példa, még a “legproblémásabban” induló tanulóm is sikerélménnyekkel fejezte be a képzést. Szóval no para: te is meg tudod csinálni.

Van-e lehetőség gyorsabb haladásra?

Igen. Ha te sokkal gyorsabban haladsz, több időd van a tanulásra, gyorsabban fel szeretnéd építeni az online birodalmad alapjait, haladhatsz gyorsabban.
Amikor az aktuális havi anyagot feldolgoztad, megvalósítottad, kérheted a következőt. Küldesz egy üzenetet, levonásra kerül a következő havi díjad, és máris hozzáférsz a következő anyaghoz is.

Üzemeltető: Digitális Iskola, Szabó Orsolya e.v., Cím: Balmazújváros, Bem József u. 15/a Adószám: 66893633129
E-mail: info@digitaliskola.hu  | ÁSZF | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat