Otthonról akarsz pénzt keresni,

de mindenütt csak MLM hirdetéseket találsz?

Nem tudod, milyen lehetőségek vannak még?

Szerezd meg ezt a kézikönyvet, amiből megismerhetsz
minden online jövedelemszerzési lehetőséget!

MIVEL ÉS HOGYAN KERESHETSZ

PÉNZT OTTHONRÓL?

ONLINE JÖVEDELEMFORRÁSOK KÉZIKÖNYVE

Köszöntelek az oldalamon!

Szabó Orsi vagyok, online vállalkozó. Foglalkozom online oktatással, tanfolyamok létrehozásával, készítek weboldalakat, vállalok különféle számítástechnikához, internethez kapcsolódó kivitelezési munkákat, és kedvenc területem a különféle rendszerek felépítése és automatizálása. Már több, mint 10 éve élek hagyományos munkahely nélkül, kizárólag az online végzett tevékenységeimből.

Kb. 2007 körül kezdtem el valamilyen kiegészítő bevételt keresni, akkor az internet és a számítógép még közel sem volt ennyire elterjedt, még nem volt ennyiféle okos telefon, mint ma, és én is még csak nagyon-nagyon alapfokon tudtam kezelni a számítógépet. Így nem volt egyszerű online, otthonról is végezhető kiegészítő tevékenységet találni.

Ma már az internet mindenütt ott van, az internethasználati szokások is teljesen átalakultak, az okos telefonok pedig már szinte mindenkinél “szériatartozéknak” számítanak. De olyan kiegészítő tevékenységet találni ma sem könnyű, ami otthonról, internet és számítógép segítségével végezhető, és lehet vele pénzt keresni.

Ha kerestél már otthonról végezhető munkát, akkor te is biztosan megtapasztaltad már, hogy

 • a hirdetőoldalakon többnyire csak hagyományos munkahelyekre hirdetnek felvételt, ezek között csak elvétve akad olyan, amit – részben – otthonról, home office munkavégzésben lehet végezni.
 • a Facebook csoportokban pedig szinte 100%-ban csak MLM hirdetésekkel találkozol, különféle megtévesztő köntösbe bújtatva.

De milyen lehetőségek vannak még?

Jelenleg sajnos az iskolákban nem tanítanak arról, mihez kezdhet valaki, ha pénzt szeretne keresni interneten keresztül – pedig milyen hasznos lenne, nem igaz?

A világ egyre inkább abba az irányba megy, hogy még jobban felértékelődik az internet szerepe a mindennapokban és a munka világában is. Egyre többen ismerik ezt fel, és próbálnak lépést tartani ezzel az új világgal – de nincs túl sok támpont, ahonnan kiindulva megfelelően tájékozódhatnának a lehetőségeikről.

Amikor én kezdőként online pénzkereseti lehetőségek után kutattam, nem találkoztam olyan átfogó listával, jegyzékkel, leírással, vagy bármilyen információs anyaggal, ami a létező legtöbb féle online pénzkereseti módot bemutatta volna, hogy tudjam, miből lehet választani. Voltak írások, videók egyik vagy másik típusról, de többnyire azok, akik ezeket készítették, azt a néhány dolgot mutatták meg, amivel ők foglalkoznak. Így kénytelen voltam sok időt ráfordítva magam utánajárni, rengeteget olvasni, kutatni, olykor kitalálni.

Tapasztalataim szerint az online munka szinte mindenki értelmezésében egyet jelent az MLM-mel – holott az MLM csak egyetlen kis szelete a lehetőségek tárházának. Legtöbbször sem az “újoncként” kereső fázisba kerülők, sem a valamilyen online pénzkeresésben már részt vevők nem igazán vannak tisztában, mennyi lehetőség állna rendelkezésükre – az MLM rendszereken kívül is.

Végre itt egy könyv, amiből minden online pénzkereső lehetőséget megismerhetsz!

Akik már olvasták, arról számoltak be, hogy

 • rengeteg ötletük támadt a könyv elolvasásával
 • egészen másképpen gondolnak most már az online jövedelem lehetőségére
 • mivel a tippekhez eszközöket és példákat is kaptak, így nem kell keresgélniük, kérdezősködniük
 • mindent egyben megtaláltak, amivel akár rögtön nekikezdhetnek a számukra szimpatikus bevételszerzési forma megvalósításának

Ebben a kézikönyvben minden együtt van.

 • Kapsz egy átfogó képet arról, milyen módokon lehet pénzt keresni online.
 • Az egyes típusokhoz mutatok példákat is, mi hogyan működik másoknál.
 • Egy helyen összefoglalva látod, melyik típushoz milyen technikai vagy egyéb tudásra van szükség.
 • Kapsz rögtön javaslatokat is, milyen feladatot mivel lehet megoldani, mi mennyibe kerül.
 • Ha valamilyen tudásod hiányzik, kapsz infót arról is, azt hol szerezheted meg.

Miben segít neked ez a kézikönyv?

 • Segít feltérképezni az online pénzkereseti lehetőségeket, hogy megtalálhasd azt, ami hozzád passzol. Nem neked kell összevadászni száz helyről a lehetőségeket.
 • Valós példákat mutat mindenre, így “élőben” nézheted meg, mi hogyan működik, hogyan néz ki. Ha valamelyik kereseti típus még ismeretlen számodra, így könnyebben megérted, mint ha csak elképzelni tudnád.
 • Abban is eligazít, miben milyen költségekkel kell számolnod, ezzel is segít kiválasztani a neked megfelelő pénzkereseti módot. Ha előre tudod a hozzávetőleges költségeket, kevésbé érhet utólag meglepetés.
 • Megmutatja, melyik típushoz milyen technikai vagy egyéb tudásra lesz szükséged, így fogod tudni, melyik neked való már most is, vagy melyikhez mit kell még megtanulnod, hogy neked megfelelő legyen.
 • Ötleteket kapsz ahhoz is, mit hol tudsz megtanulni, így könnyen összeállíthatsz magadnak egy esetleges tanulási tervet, ha szükséges.
 • Eszköz és szoftver ajánlásokat is kapsz, amikkel az egyes típusokhoz szükséges feladatokat meg tudod oldani. Így ezek keresgélésére, kipróbálgatására sem kell időt pazarolnod.

Miben más, mint egy szokványos kézikönyv?

Az Online jövedelemforrások kézikönyve nem egy átlagos szokványos könyv, sem tartalmában, sem formájában.

TARTALMILAG

NEM puszta elmélet: nagyon sok gyakorlati tapasztalatot, tippet, eszközt, élő példákat is kapsz az elméleti rész mellé. Azokról írok, amiket és ahogyan magam is csinálok a gyakorlatban.

NEM MLM üzlet ajánló: nem arról szól, hogy valamilyen MLM üzletet akarnék neked eladni. Az MLM csak érintőlegesen, úgy jelenik meg, mint egy lehetőség a sok közül, konkrét üzlet nem kerül sem megnevezésre, sem ajánlásra.

Valódi kézikönyvként használhatod: a rengeteg használható eszközt bármikor kikeresheted belőle, amelyikre éppen szükséged van. Egy komplett eszköztárat kapsz kézhez, amikkel az ismertetett pénzkereseti lehetőségek közül szinte bármelyiket el tudod indítani.

FORMAILAG

NEM nyomtatott könyv: ugyanis egy nyomtatott könyv esetében ahelyett, hogy segítségedre lenne a rengeteg hivatkozási link, ami benne van, csak bosszúságot okozna neked, ha betűnként be kellene gépelned a böngésző címsorába a teljes linket… Arról nem is beszélve, hogy a jelentősen megemelkedett szállítási költség is feleslegesen terhelné a pénztárcádat. 

NEM letölthető könyv:  ugyanis az nem minden eszközön vagy böngészőben egyformán jól olvasható. Az e-könyv formátumokhoz e-book olvasó készülék kell. A pdf formátum kis méretű készüléken nem biztos, hogy jól olvasható. Ha épp nincs nálad az az eszközöd, amire letöltötted, el sem tudod érni máshonnan. Ráadásul a letöltés terhelné is az eszközöd tárolókapacitását.

EHELYETT:

 • zárt online felületen, belépés után éred el
 • bármikor, bárhol, bármilyen eszközről hozzáférsz, jól olvasható formában
 • a benne lévő linkek kattintásra nyitják a példa oldalakat
 • “beépített könyvjelző” mutatja, mikor hol hagytad abba az olvasását
 • kattintásra a megfelelő helyre vivő tartalomjegyzék segít a gyors visszakeresésben, ha szükséges, nem kell lapozgatnod, tekergetned
 • a későbbiekben minden frissítéshez, bővítéshez azonnal, ugyanott hozzáférsz, nem kell újabb könyvet megvenned hozzá

Mit kapsz meg a kézikönyvben?

Örökös hozzáférésed lesz a zárt felülethez, ahol a könyv fejezeteit bármikor, bármilyen eszközről olvasni tudod (internetelérés mellett).

A kézikönyv 8 témakörre, 50 leckére bontva mutatja meg az online pénzkereseti lehetőségeket és tudnivalóikat.

Ötleteket, tippeket is kapsz, amiket továbbgondolhatsz a saját érdeklődésed, lehetőségeid szerint.

Minden jövedelemteremtési típushoz láthatsz élőben működő példákat, amikből inspirálódhatsz.

Minden bemutatott lehetőséghez mutatok- többnyire – ingyenesen használható eszköz- és szoftver ajánlásokat.

Kapsz tanfolyami ajánlásokat, valamint kapsz egy oktatásra beváltható kupont is (lásd lentebb).

Kinek ajánlott?

Ez a könyv hasznodra lesz, ha

 • még csak most keresgéled, mivel is tudnál plusz pénzt keresni otthonról
 • ismersz néhány lehetőséget, de szeretnél sokkal több közül választani
 • komolyan elszántad magad arra, hogy felépíts egy online jövedelemforrást
 • nem akarsz rengeteg időt tölteni feleslegesen utánajárással, keresgéléssel, tesztelgetéssel

Hogyan juthatsz hozzá a kézikönyvhöz?

Az oldal alján a piros gombra kattintva megnyílik a megrendelő űrlap, azt töltsd ki a megfelelő adatokkal. Ellenőrizd, hogy helyesen add meg az adatokat.

Bankkártyával tudsz fizetni, biztonságos módon. A bankkártyád adatait a banki fizetési szolgáltató védi, azok hozzám nem jutnak el.

A fizetés után automatikusan elkészül a hozzáférésed a zárt felülethez. A belépési adatokat és a számlát pár percen belül megkapod emailben.

Mennyibe kerül?

A Mivel és hogyan kereshetsz pénzt otthonról? – Online jövedelemforrások kézikönyve óriási mennyiségű információt tartalmaz, és rengeteg időt fog neked megspórolni.

Az ára most bevezető áron mindössze:

4 990 Ft

És most még bónuszokat is kapsz hozzá!

BÓNUSZ #1

A kézikönyv árát visszakapod kedvezménykupon formájában.

A könyvben ismertetett lehetőségekhez kapcsolódóan, 16 féle online tanfolyam közül választhatsz, attól függően, milyen ismeret elsajátítására lesz szükséged.

A könyv árával megegyező értékű kedvezménykupont beszámítjuk a választott kurzus árába. 

A kupon nem névre szól, el is ajándékozhatod.

– WordPress: telepítéstől az alapbeállításokig
– Elementor weboldal építő
– Weboldal dizájn alapismeretek és megoldások
– GDPR megfelelés
– Szövegszerkesztés – Google Docs
– Táblázatkezelés – Google Sheets
– Prezentáció készítés – Google Diák
– Internet Iránytű
– Weboldalkészítés – Google Sites
– Levelező – Gmail
– Online naptár – Google Calendar
– Domain és cPanel tárhely
– MailerLite hírlevélküldő rendszer
– WordPress weboldalkészítés kurzuscsomag (5 kurzus egyben)
– Virtuális asszisztens leszek! online kurzus

KUPON

4 990 Ft értékben

Felhasználható a Digitális Iskola
online kurzusainak vásárlása esetén.

BÓNUSZ #2

2000 Ft értékű kedvezménykupon egyik partnerünk énmárka építő marketing alapkurzusára, ami kimondottan írással foglalkozóknak készült.  Itt megtanulhatod, hogyan építsd fel a közönséged, hogyan add el nekik az írásaidat.

 

KUPON

2 000 Ft értékben

Felhasználható az Építs közönséget!
online kurzus vásárlásakor
a talentummobile.hu oldalon.

BÓNUSZ #3

15% kedvezményt biztosító kedvezménykupon a kézikönyvben példaként is szereplő egyik partnerünk főzéssel, fagyasztással kapcsolatos online kurzusaira. A kurzusok segítségével elsajátíthatsz egy különleges módszert, ami rengeteg idődet felszabadítja – így marad időd az online pénzkereső tevékenységekre is 🙂

KUPON

15% kedvezmény

Felhasználható 
online kurzus vásárlásakor
a haviegyfozes.hu oldalon.

Mi a garancia, hogy nem lesz kidobott pénz a kézikönyv megvásárlása?

Nagyobb témákra bontva rengeteg ötletet olvashatsz a kézikönyvben. Lényegében az összes alaplehetőséget megtalálod benne, amivel online pénzt tudsz keresni. Ezeket aztán saját ötleteid, elképzeléseid, érdeklődési köröd szerint kombinálhatod, továbbgondolhatod, fejlesztheted. Ha megnézed a bemutatott élő, működő példákat, az is sok új ötletre inspirálhat. A kihozható variációk száma szinte végtelen.

Ha megismerkedsz az ajánlott alkalmazásokkal, szoftverekkel, az mindenképpen hasznodra és előnyödre fog válni. Egészen biztos vagyok benne, hogy fogsz újat találni köztük, amit még nem ismersz.

Emellett a könyvre kifizetett összeget lényegében duplán költheted el: hiszen a kapott kupont beszámíttathatod az egyik online kurzusomra, ha szeretnél valamelyiken részt venni. Csupa hasznos, az online világban nagyon jól használható tudásanyag közül választhatsz. 

És még értékes ráadás bónuszokat is elvihetsz.

3 ok, hogy miért vidd el MOST:

Az idő – pénz!

Olvasd el minél hamarabb, válaszd ki a neked tetsző lehetőséget, és kezdd is el a megvalósítást, hogy mihamarabb lehessen egy újabb bevételi forrásod.

Az idő – előny!

Jó időben, mások előtt lépni, felkészülni váratlan helyzetekre is, előre gondoskodni a jövőről – az ilyen gondolkodás mindig helyzeti előnyt jelent a halogató többséggel szemben.

Az idő –  ajándék!

Ha gyorsan döntesz, kapsz egy hasznos ajándékot is, 9 990 Ft értékben. Erről az ajándékról itt lentebb olvashatsz – de ez az ajándék csak korlátozott ideig lesz elérhető!

EXTRA BÓNUSZ ajándék korlátozott ideig!

Ha időben lépsz, megkapod ajándékba a Bőségtervező alkalmazást.  

A pénzt nem csak megkeresned kell: a bevételeket, kiadásokat nyilván kell tartanod, előre kell tudnod tervezni, hogy sokkal sikeresebben tudd menedzselni a pénzügyeidet, hogy elérd az anyagi bőséget. 

Ez az alkalmazás ebben fog segíteni téged. Egy minikurzust is kapsz mellé, ami megtanít a használatára.

Így miután a könyvben megtalálod a neked való pénzkereseti lehetőséget, megvalósítod azt, és pénzt fogsz vele keresni, a bőségtervező segítségével sikeresebb lehetsz a megkeresett pénz kezelésében is.

A bőségtervező értéke: 9 990 Ft – ezt kaphatod meg most ajándékba, ha hamar döntesz.

FOGLALJUK ÖSSZE

mi minden lehet a tiéd a kézikönyv megvásárlásával?

Mivel és hogyan kereshetsz pénzt otthonról?  – Online jövedelemforrások kézikönyve

Örökös hozzáférést kapsz a kézikönyv fejezeteihez egy zárt online felületen.

6 nagy témakör, 65 leckére bontva.

Bevezető ára: 4 990 Ft

Bőségtervező  – bevétel/kiadás nyilvántartó, pénzmozgás tervező alkalmazás

A tervezőhöz minikurzus tartozik, ehhez is örökös hozzáférést kapsz ugyanazon a zárt felületen.

A tervező letölthető, minden évben újra használható.

Értéke: 9 990 Ft

A Digitális Iskola 16 kurzusának egyikére beszámítható kedvezménykupon

Ha részt vennél valamelyik online kurzusomon, a kézikönyv árával csökkentheted a részvételi díjat.

– WordPress: telepítéstől az alapbeállításokig
– Elementor weboldal építő
– Weboldal dizájn alapismeretek és megoldások
– GDPR megfelelés
– Szövegszerkesztés – Google Docs
– Táblázatkezelés – Google Sheets
– Prezentáció készítés – Google Diák
– Internet Iránytű
– Weboldalkészítés – Google Sites
– Levelező – Gmail
– Online naptár – Google Calendar
– Domain és cPanel tárhely
– MailerLite hírlevélküldő rendszer
– WordPress weboldalkészítés kurzuscsomag (5 kurzus egyben)
– Virtuális asszisztens leszek! online kurzus

Értéke: 4 990 Ft

Az Építs közönséget! kurzusra beszámítható kedvezménykupon

Énmárkaépítés, marketing íróknak. 

Értéke: 2 000 Ft

A haviegyfozes.hu kurzusaira beszámítható kedvezménykupon

Főzés, fagyasztás, időgazdálkodás.

Értéke: 15 % kedvezmény

A teljes csomag értéke:

több, mint 21 970 Ft

Most korlátozott ideig

mindössze:

4 990 Ft

Vásárlóink írták:

"Köszönöm, hogy elolvashattam, sok hasznos információhoz jutottam. Olyan dolgokkal ismerkedtem meg, amikkel idáig nem foglalkoztam. Szerintem nagyon jó ötlet, hogy a saját bőrödön megtapasztalt lehetőségekkel támasztod alá a témaköröket. Számomra érthető, követhető volt minden téma kifejtése, persze sok gyakorlati kérdés merült fel bennem. Ami nekem megmozgatta a fantáziámat az a virtuális asszisztencia lehetősége és az online szolgáltatás és értékesítés." (Bokor Andrea)

"Gondolkoztál már valaha azon, hogyan tehetsz szert mellékjövedelemre saját időbeosztásban? Jó lenne olyan dologgal pénzt keresni, amit szeretsz is csinálni, de fogalmad sincs hogyan kezdj hozzá? Akkor ez a kézikönyv neked szól. Igazi kalauz az online kereseti lehetőségek világában. Számomra még hitelesebbé teszi, hogy olyan személy írta, aki ezeket a tevékenységeket ki is próbálta, csinálja, és valóban ebből él. Bátran ajánlom elolvasásra." (Mándy Hajnalka)

"A könyv átfogó képet, ötleteket ad az online kereseti lehetőségek gyakorlati megvalósításában, még olyan kezdő számára is, mint én vagyok. Az egyes fejezetek, leckék széleskörű és összefogó segítséget adnak a ránk váró lépések megtételében. Szinte kézen fogva, saját példákkal vezet végig bennünket a feladatokban, linkekkel, tippekkel alátámasztva. Számomra mindenképpen hatalmas segítség." (Hajdú Anna)

Hát elég nehéz néhány gondolatot kiragadnom, mert ez a könyv úgy tökéletes ahogy van.Semmi felesleges nincs benne, viszont minden benne van, amire szüksége lehet a mai kor gyermekének ahhoz, hogy egy vállalkozás elindításában, vagy akár csak némi pénzkereseti lehetőség megtalálásában sikeres legyen. Mert hogy a világ változik, számtalan munkakör és foglalkozás oka fogyottá válik,viszont pénzt keresni muszáj, ez létünk alapja. Különösen nehéz ez azoknak akik még a hagyományos, szinte teljes egészében alkalmazotti munkaviszony kereteiben élték le életük nagy részét. Csodálatos mankó, segítőtárs! A lehető legjobb befektetés!

MEGRENDELÉS

Az alábbi gombra kattintva megnyílik a megrendelő űrlap. A megrendelési adatok kitöltése után bankkártyával tudsz fizetni, biztonságos fizetési környezetben, a kártya adataidat a CIB bank rendszere védi, azok hozzám nem jutnak el. A fizetést követően néhány percen belül megkapod emailben a hozzáférési adatokat a zárt online felülethez.

Gyakori kérdések

Miért nem nyomtatott, vagy letölthető a kézikönyv?

Ennek több oka is van. Ahogy az ismertetőben már írtam, a kézikönyv nagyon sok hivatkozási linket tartalmaz (példa oldalak, eszközök, szoftverek oldalai, stb.). Ezek kattintással megnyitása egy online felületről a legegyszerűbb, és legkevésbé így van a megnyitásban hibalehetőség. egy nyomtatott könyv esetében a linkek nem tudnak működni, magas a szállítási költség, és a későbbi frissítések, kiegészítések sem tudnak belekerülni. Ezen okok miatt lett a kézikönyv online felületen elérhető.

Kell-e valamilyen speciális program ahhoz, hogy olvasni tudjam a kézikönyvet?

A gépeden, telefonodon, tableteden, laptopodon meg tudod nyitni a zárt felület weboldalát, és be tudsz lépni a saját felületedre, semmi egyébre nincs szükséged. Belépés után majdnem olyan, mintha egy weboldalt olvasnál. A fiókodat bármilyen eszközön elérheted, így nincs eszközhöz sem kötve, hogy min olvasod. Csak internetelérésre van szükséged, semmi másra.

Az ajándék kupont hogyan tudom érvényesíteni?

A vásárlás után megkapod azoknak a kurzusoknak a listáját, ismertető oldalaik elérhetőségét, amik közül egyikre beszámíttathatod a kapott kuponodat. És megkapod ebben az emailben  a pontos leírást is a kupon érvényesítéséhez. Ha szeretnél részt venni valamelyik kurzuson a kuponnal csökkentett áron, írsz egy emailt, és megkapod az egyedi kuponkódodat a választott kurzushoz.

Üzemeltető: Digitális Iskola, Szabó Orsolya e.v., Cím: Balmazújváros, Bem József u. 15/a Adószám: 668936331292
E-mail: info@digitaliskola.hu  | ÁSZF | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat