Online, otthonról szeretnél pénzt keresni?
De mindenütt csak MLM ajánlatokat találsz?

Ha nem ismersz kapásból legalább 4-5 féle módot arra, hogy mivel lehet otthonról pénzt keresni, akkor ez a kézikönyv kell neked! Ugyanis az MLM-eken kívül is rengeteg lehetőség van az online pénzkeresésre – csak ismerni kell őket, hogy választhass! Ebben a kézikönyvben megmutatom az összes általam ismert, kipróbált és bevált online jövedelemforrást!

/FONTOS:  Ez a kézikönyv NEM MLM üzlet ajánló. Nem arról szól, hogy valamilyen MLM üzletet akarnék neked eladni. Az MLM csak érintőlegesen, úgy jelenik meg, mint egy lehetőség a sok közül, konkrét üzlet nem kerül sem megnevezésre, sem ajánlásra./

“A könyv átfogó képet, ötleteket ad az online kereseti lehetőségek gyakorlati megvalósításában, még olyan kezdő számára is, mint én vagyok. Az egyes fejezetek, leckék széleskörű és összefogó segítséget adnak a ránk váró lépések megtételében. Szinte kézen fogva, saját példákkal vezet végig bennünket a feladatokban, linkekkel, tippekkel alátámasztva. Számomra mindenképpen hatalmas segítség.” (Hajdú Anna)

Mikor ajánlom neked ezt a kézikönyvet?

Ez a könyv hasznodra lesz, ha

 • még csak most keresgéled, mivel is tudnál plusz pénzt keresni otthonról
 • ismersz néhány lehetőséget, de szeretnél sokkal több közül választani
 • komolyan elszántad magad arra, hogy felépíts egy online jövedelemforrást
 • nem akarsz rengeteg időt tölteni feleslegesen utánajárással, keresgéléssel, tesztelgetéssel

Mit ad neked ez a kézikönyv?

 • Segít feltérképezni az online pénzkereseti lehetőségeket, hogy megtalálhasd azt, ami hozzád passzol. Nem neked kell összevadászni száz helyről a lehetőségeket.
 • Valós példákat mutat mindenre, így “élőben” nézheted meg, mi hogyan működik, hogyan néz ki. Ha valamelyik kereseti típus még ismeretlen számodra, így könnyebben megérted, mint ha csak elképzelni tudnád.
 • Abban is eligazít, miben milyen költségekkel kell számolnod, ezzel is segít kiválasztani a neked megfelelő pénzkereseti módot. Ha előre tudod a hozzávetőleges költségeket, kevésbé érhet utólag meglepetés.
 • Megmutatja, melyik típushoz milyen technikai vagy egyéb tudásra lesz szükséged, így fogod tudni, melyik neked való már most is, vagy melyikhez mit kell még megtanulnod, hogy neked megfelelő legyen.
 • Ötleteket kapsz ahhoz is, mit hol tudsz megtanulni, így könnyen összeállíthatsz magadnak egy esetleges tanulási tervet, ha szükséges.
 • Eszköz és szoftver ajánlásokat is kapsz, amikkel az egyes típusokhoz szükséges feladatokat meg tudod oldani. Így ezek keresgélésére, kipróbálgatására sem kell időt pazarolnod.

“Köszönöm, hogy elolvashattam, sok hasznos információhoz jutottam. Olyan dolgokkal ismerkedtem meg, amikkel idáig nem foglalkoztam. Szerintem nagyon jó ötlet, hogy a saját bőrödön megtapasztalt lehetőségekkel támasztod alá a témaköröket. Számomra érthető, követhető volt minden téma kifejtése, persze sok gyakorlati kérdés merült fel bennem. Ami nekem megmozgatta a fantáziámat az a virtuális asszisztencia lehetősége és az online szolgáltatás és értékesítés.”
(Bokor Andrea)

Hogyan kapod meg?

 • zárt online felületen, belépés után éred el
 • bármikor, bárhol, bármilyen eszközről hozzáférsz, jól olvasható formában
 • a benne lévő linkek kattintásra nyitják a példa oldalakat
 • “beépített könyvjelző” mutatja, mikor hol hagytad abba az olvasását
 • kattintásra a megfelelő helyre vivő tartalomjegyzék segít a gyors visszakeresésben, ha szükséges, nem kell lapozgatnod, tekergetned
 • a későbbiekben minden frissítéshez, bővítéshez azonnal, ugyanott hozzáférsz, nem kell újabb könyvet megvenned hozzá

Köszöntelek, Szabó Orsi vagyok, online vállalkozó. Foglalkozom online oktatással, tanfolyamok létrehozásával, készítek weboldalakat, vállalok különféle számítástechnikához, internethez kapcsolódó kivitelezési munkákat, és kedvenc területem a különféle rendszerek felépítése és automatizálása. Már több, mint 10 éve élek hagyományos munkahely nélkül, kizárólag az online végzett tevékenységeimből.

Kb. 2007 körül kezdtem el valamilyen kiegészítő bevételt keresni, akkor az internet és a számítógép még közel sem volt ennyire elterjedt, még nem volt ennyiféle okos telefon, mint ma, és én is még csak nagyon-nagyon alapfokon tudtam kezelni a számítógépet. Így nem volt egyszerű online, otthonról is végezhető kiegészítő tevékenységet találni.

Ma már az internet mindenütt ott van, az internethasználati szokások is teljesen átalakultak, az okos telefonok pedig már szinte mindenkinél “szériatartozéknak” számítanak. De olyan kiegészítő tevékenységet találni ma sem könnyű, ami otthonról, internet és számítógép segítségével végezhető, és lehet vele pénzt keresni.

Tapasztalataim szerint az online munka szinte mindenki értelmezésében egyet jelent az MLM-mel – holott az MLM csak egyetlen kis szelete a lehetőségek tárházának. Legtöbbször sem az “újoncként” kereső fázisba kerülők, sem a valamilyen online pénzkeresésben már részt vevők nem igazán vannak tisztában, mennyi lehetőség állna rendelkezésükre – az MLM rendszereken kívül is.

Jelenleg sajnos az iskolákban nem tanítanak arról, mihez kezdhet valaki, ha pénzt szeretne keresni interneten keresztül – pedig milyen hasznos lenne, nem igaz?

A világ egyre inkább abba az irányba megy, hogy még jobban felértékelődik az internet szerepe a mindennapokban és a munka világában is. Egyre többen ismerik ezt fel, és próbálnak lépést tartani ezzel az új világgal – de nincs túl sok támpont, ahonnan kiindulva megfelelően tájékozódhatnának a lehetőségeikről.

Amikor én kezdőként online pénzkereseti lehetőségek után kutattam, nem találkoztam olyan átfogó listával, jegyzékkel, leírással, vagy bármilyen információs anyaggal, ami a létező legtöbb féle online pénzkereseti módot bemutatta volna, hogy tudjam, miből lehet választani. Voltak írások, videók egyik vagy másik típusról, de többnyire azok, akik ezeket készítették, azt a néhány dolgot mutatták meg, amivel ők foglalkoznak. Így kénytelen voltam sok időt ráfordítva magam utánajárni, rengeteget olvasni, kutatni, olykor kitalálni.

“Hát elég nehéz néhány gondolatot kiragadnom, mert ez a könyv úgy tökéletes ahogy van. Semmi felesleges nincs benne, viszont minden benne van, amire szüksége lehet a mai kor gyermekének ahhoz, hogy egy vállalkozás elindításában, vagy akár csak némi pénzkereseti lehetőség megtalálásában sikeres legyen. Mert hogy a világ változik, számtalan munkakör és foglalkozás okafogyottá válik, viszont pénzt keresni muszáj, ez létünk alapja. Különösen nehéz ez azoknak akik még a hagyományos, szinte teljes egészében alkalmazotti munkaviszony kereteiben élték le életük nagy részét. Csodálatos mankó, segítőtárs! A lehető legjobb befektetés!.” (Radnai Lászlóné)

Mennyibe kerül?

MOST KORLÁTOZOTT IDEIG

EGY HALOM AJÁNDÉKOT IS KAPSZ A KÉZIKÖNYV MELLÉ!

A teljes csomagot elviheted

jelképes áron, korlátozott ideig:

4 990 Ft-ért

A teljes csomag értéke:

több, mint 21 970 Ft

Most korlátozott ideig elviheted

mindössze:

4 990 Ft-ért

Mi van pontosan a csomagban?

Mivel és hogyan kereshetsz pénzt otthonról?  – Online jövedelemforrások kézikönyve

Örökös hozzáférést kapsz a kézikönyv fejezeteihez egy zárt online felületen.

6 nagy témakör, 65 leckére bontva.

Megismersz szinte minden olyan pénzkereseti tevékenységet, amik bizonyítottan alkalmasak online jövedelemszerzésre.

Ha idővel bővül, frissül, kiegészül az anyag, a frissítéseket is automatikusan megkapod.

Akciós bevezető ára: 4 990 Ft

Bőségtervező  – bevétel/kiadás nyilvántartó, pénzmozgás tervező alkalmazás

Ezt a tervezőt a mindennapokban, a háztartásvezetésben is ki tudod használni.

A bevételeket, kiadásokat nyilván kell tartanod, előre kell tudnod tervezni, hogy sikeresebben tudd menedzselni a pénzügyeidet, hogy elérd az anyagi bőséget. 

Ez az alkalmazás ebben fog segíteni téged. Egy minikurzust is kapsz mellé, ami megtanít a használatára. A tervező letölthető, minden évben újra használható.

Értéke: 9 990 Ft

A Digitális Iskola 16 kurzusának egyikére beszámítható kedvezménykupon

A kézikönyv árát visszakapod kedvezménykupon formájában.

Ha a könyvben ismertetett lehetőségekhez hiányzik valamilyen ismereted, 16 féle online tanfolyam közül választhatsz, hogy elsajátítsd.

A kézikönyv árával csökkentheted bármelyik választott kurzus részvételi díjat.

– WordPress: telepítéstől az alapbeállításokig
– Elementor weboldal építő
– Weboldal dizájn alapismeretek és megoldások
– GDPR megfelelés
– Szövegszerkesztés – Google Docs
– Táblázatkezelés – Google Sheets
– Prezentáció készítés – Google Diák
– Internet Iránytű
– Weboldalkészítés – Google Sites
– Levelező – Gmail
– Online naptár – Google Calendar
– Domain és cPanel tárhely
– MailerLite hírlevélküldő rendszer
– WordPress weboldalkészítés kurzuscsomag (5 kurzus egyben)
– Virtuális asszisztens leszek! online kurzus

Értéke: 4 990 Ft

Az Építs közönséget! kurzusra beszámítható kedvezménykupon

Énmárkaépítés és marketing, íróknak. 

2000 Ft értékű kedvezménykupon egyik partnerünk énmárka építő marketing alapkurzusára, ami kimondottan írással foglalkozóknak készült. 

Itt megtanulhatod, hogyan építsd fel a közönséged, hogyan add el nekik az írásaidat.

Értéke: 2 000 Ft

A haviegyfozes.hu kurzusaira beszámítható kedvezménykupon

Főzés, fagyasztás, időgazdálkodás.

15% kedvezményt biztosító kedvezménykupon a kézikönyvben példaként is szereplő egyik partnerünk főzéssel, fagyasztással kapcsolatos online kurzusaira. A kurzusok segítségével elsajátíthatsz egy különleges módszert, ami rengeteg idődet felszabadítja – így marad időd az online pénzkereső tevékenységekre is 🙂

Értéke: 15 % kedvezmény

Hogyan tudod megvásárolni?

Az oldal alján a piros gombra kattintva megnyílik a megrendelő űrlap, azt töltsd ki a megfelelő adatokkal. Ellenőrizd, hogy helyesen add meg az adatokat.

Bankkártyával tudsz fizetni, biztonságos módon. A bankkártyád adatait a banki fizetési szolgáltató védi, azok hozzám nem jutnak el.

A fizetés után automatikusan elkészül a hozzáférésed a zárt felülethez. A belépési adatokat és a számlát pár percen belül megkapod emailben.

MEGRENDELÉS

Az alábbi gombra kattintva megnyílik a megrendelő űrlap. A megrendelési adatok kitöltése után bankkártyával tudsz fizetni, biztonságos fizetési környezetben, a kártya adataidat a CIB bank rendszere védi, azok hozzám nem jutnak el. A fizetést követően néhány percen belül megkapod emailben a hozzáférési adatokat a zárt online felülethez.

“Gondolkoztál már valaha azon, hogyan tehetsz szert mellékjövedelemre saját időbeosztásban? Jó lenne olyan dologgal pénzt keresni, amit szeretsz is csinálni, de fogalmad sincs hogyan kezdj hozzá? Akkor ez a kézikönyv neked szól. Igazi kalauz az online kereseti lehetőségek világában. Számomra még hitelesebbé teszi, hogy olyan személy írta, aki ezeket a tevékenységeket ki is próbálta, csinálja, és valóban ebből él. Bátran ajánlom elolvasásra.” (Mándy Hajnalka)

Gyakori kérdések

Miért nem nyomtatott, vagy letölthető a kézikönyv?

Ennek több oka is van. Ahogy az ismertetőben már írtam, a kézikönyv nagyon sok hivatkozási linket tartalmaz (példa oldalak, eszközök, szoftverek oldalai, stb.). Ezek kattintással megnyitása egy online felületről a legegyszerűbb, és legkevésbé így van a megnyitásban hibalehetőség. Egy nyomtatott könyv esetében a linkek nem tudnak működni, magas a szállítási költség, és a későbbi frissítések, kiegészítések sem tudnak belekerülni. Ezen okok miatt lett a kézikönyv online felületen elérhető.

Kell-e valamilyen speciális program ahhoz, hogy olvasni tudjam a kézikönyvet?

A gépeden, telefonodon, tableteden, laptopodon meg tudod nyitni a zárt felület weboldalát, és be tudsz lépni a saját felületedre, semmi egyébre nincs szükséged. Belépés után majdnem olyan, mintha egy sima weboldalt olvasnál. A fiókodat bármilyen eszközön elérheted, így nincs eszközhöz sem kötve, hogy min olvasod. Csak internetelérésre van szükséged, semmi másra.

Az ajándék kupont hogyan tudom érvényesíteni?

A vásárlás után megkapod azoknak a kurzusoknak a listáját, ismertető oldalaik elérhetőségét, amik közül egyikre beszámíttathatod a kapott kuponodat. És megkapod ebben az emailben  a pontos leírást is a kupon érvényesítéséhez. Ha szeretnél részt venni valamelyik kurzuson a kuponnal csökkentett áron, írsz egy emailt, és megkapod az egyedi kuponkódodat a választott kurzushoz.

MEGRENDELÉS

Az alábbi gombra kattintva megnyílik a megrendelő űrlap. A megrendelési adatok kitöltése után bankkártyával tudsz fizetni, biztonságos fizetési környezetben, a kártya adataidat a CIB bank rendszere védi, azok hozzám nem jutnak el. A fizetést követően néhány percen belül megkapod emailben a hozzáférési adatokat a zárt online felülethez.

Üzemeltető: Digitális Iskola, Szabó Orsolya e.v., Cím: Balmazújváros, Bem József u. 15/a Adószám: 668936331292
E-mail: info@digitaliskola.hu  | ÁSZF | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat