Ez az ajánlat CSAK ITT és MOST érvényes!

TITKOS BÓNUSZ AJÁNLAT CSAK NEKED!

MAILERLITE HÍRLEVÉLKÜLDŐ KOMPLEX TUDÁSCSOMAG

Ezen a kedvezményes áron csak MOST viheted el, ERRŐL az oldalról.

CSAK MA...
EGY ELKÉPESZTŐ AJÁNLAT LEHET A TIED!

Te az előbb bizalmat szavaztál, és megvásároltad az előző ajánlatot: ezt megköszönve, kapsz egy újabb bónusz lehetőséget.

(Csak itt élhetsz az alábbi nagyon kedvezményes ajánlattal, ha szeretnéd, de erre az oldalra máshonnan már nem fogsz tudni visszatérni.)

ALAPISMERETEK:
18+2 leckéből álló modul

KAMPÁNYOK:
5+1 leckéből álló modul

FELIRATKOZÓK:
7+1 leckéből álló modul

ŰRLAPOK:
4+1 leckéből álló modul

OLDALAK:
3+1 leckéből álló modul

AUTOMATIZMUSOK:
10+1 leckéből álló modul

 

BÓNUSZ:
Fél órás telefonos konzultáció
14 990 Ft értékben

A csomag teljes értéke:
54 980 Ft

De ezt az egészet mind elviheted MOST korlátozott ideig:

27 980 Ft

A KURZUSCSOMAG EZT ADJA NEKED:

> KEZDÜNK AZ ALAPOKKAL – Létrehozzuk a fiókodat, megismerkedünk a kezelőfelülettel, egészen részletesen is végigvesszük, miket és hogyan kell kezdésnél beállítgatnod, hogy minden flottul működjön a hírlevél kezelődben. Készítünk neked saját levélsablont is, megtanuljuk használni a fájlkezelőt – és még sok egyebet.

> MEGTANULSZ SZUPER DIZÁJNOS LEVELEKET KÉSZÍTENI – Megismered, hányféle levéltípust lehet létrehozni a MailerLite-ban. Tudni fogod, mi a különbség a sima kampány, az A/B teszt, és az automatikus kampány között. Melyiket mire és hogyan használjuk, mit hogyan kell elkészíteni, beállítani, használni.

> FOGOD TUDNI KEZELNI A FELIRATKOZÓIDAT – megtanulsz létrehozni különböző listákat, csoportokat, szegmenseket, és fogod tudni, mi közöttük a különbség. Hozunk létre egyedi mezőket, megismerjük a statisztikát, és hogy ez mire is jó. Megtanulsz többféleképpen hozzáadni a listádhoz feliratkozókat, és a listakarbantartást is elsajátítod.

> JÁTSZVA KÉSZÍTESZ KÜLÖNBÖZŐ ŰRLAPOKAT– Megismerkedünk a MailerLite-ban létrehozható űrlap típusokkal. Fogsz tudni készíteni felugró űrlapot, beágyazható űrlapot, és promóciós ajánlatot is. A weboldaladba be is fogod tudni építeni az űrlapokat.

mt6

> TUDSZ KÉSZÍTENI WEBOLDALT VAGY LANDING OLDALT A MAILERLITE-BAN  – Nem elég, hogy hírlevélküldő kezelésben profi leszel, de még weboldalt is létre fogsz tudni hozni a hírlevélküldő alkalmazásban. Megismerkedünk a landing oldalak, és a website-ok létrehozásának technikájával is.

> AUTOMATIZÁLNI FOGSZ  – Ez lesz a legszupereb rész, hiszen egy csomó unalmas és időrabló adminisztrációs terhet letehetsz a MailerLite automatizmusai segítségével. Megépíthetsz magadnak egy automata, önjáró, éjjel-nappal helyetted dolgozó “segédet”, aki fáradhatatlan a munkában. Megtanulod, hogyan hozz létre különböző automatizált folyamatokat, és azt is, milyeneket érdemes készíteni.

Összesen 47 elméleti lecke és 7 gyakorlati  feladat, gazdagon illusztrálva képekkel és leírásokkal. A leckék könnyen követhetőek és lemásolhatóak, ha megvalósítod őket, lesz egy saját jól működő, profi hírlevél rendszered, automatizált folyamatokkal.

(Már több mint 700 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

Üzemeltető: Digitális Iskola, Szabó Orsolya e.v., Cím: Balmazújváros, Bem József u. 15/a Adószám: 66893633129
E-mail: info@digitaliskola.hu  | ÁSZF | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat