EZT A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT CSAK NÉHÁNY NAPIG SZEREZHETED MEG!

Vannak korlátaid az online világban,
technikai tudás hiánya miatt?
Szeretnéd jobban érteni, és alkalmazni, amit az internet és a különféle alkalmazások lehetővé tesznek?
Szeretnél időt spórolni, eredményesebben dolgozni, kreatívabban alkotni?

Ezekhez adok most neked egy hatalmas segítséget, egy kivételes ajánlattal.

Évek óta megfigyelhető, hogy az internet egyre nagyobb szerepet kap minden területen. Most a vírushelyzet is felgyorsította ezt: növekedett az online értékesítés/vásárlás aránya, az MLM rendszerektől eddig ódzkodók közül most sokan nyitnak ebbe az irányba is, és sokan indítanak valamilyen vállalkozást, amihez szintén elengedhetetlen a megfelelő online jelenlét. Sokaknak szükségük lett olyan lehetőségre, amivel otthonról is tudnak pénzt keresni, akkor is, ha esetleg újabb lezárások jönnének. 

Akár vállalkozásban, akár online MLM-ben gondolkozol, tisztában kell lenned néhány fontos dologgal.

Ma már minden vállalkozásnak KELL az online jelenlét: kell, hogy az érdeklődők az interneten is megtaláljanak egy vállalkozást, bármilyen profilú is legyen az. Elsőként ott fogják keresni, nem a hagyományos telefonkönyvben. 

Az online MLM munkákhoz is más munkamódszer kell már, mint a hagyományos, élőben történő direkt értékesítéshez és hálózatépítéshez. Itt is döntő jelentősége lett az online megjelenésnek.

Te próbálkozni akarsz, vagy jól csinálni?

Ha bármilyen vállalkozást vagy online MLM-et jól akarsz csinálni, mindenképpen alap, hogy legyen valamilyen online megjelenési felületed. Egy olyan felület, ahol be tudsz mutatkozni, ahol írhatsz arról, amivel foglalkozol, ahol bemutathatod a képviselt termékeidet, ahol kapcsolatba léphetnek veled. 

Legtöbben erre a célra a Facebook profiljukat, vagy egy Facebook oldalt, esetleg egy Facebook csoportot használnak. Ami kezdésnek nem rossz, viszont egy nagy probléma van velük: egyik facebookos felület sem a tiéd. 

Ezeken a felületeken bármikor előfordulhat – ahogy mostanában nagyon sokakkal meg is történt – hogy látszólag ok nélkül letiltják az oldalt, megszüntetik a csoportot, vagy ellopják tőle, így az indítójának sok éves munkája veszhet kárba pillanatok alatt. Az oldalkedvelők, csoportok tagjai sem a te saját címlistád, egy-egy bejegyzésed is csak töredékükhöz jut el. Ha az oldal vagy csoport odavan, eltűnik vele együtt a sok munkával felépített közösség is.

Éppen ezért, ha komolyan akarsz online dolgozni, ha eredményeket akarsz hosszú távon, KELL, hogy legyen saját megjelenési felületed.

Ebben a kivételes ajánlatban összeválogattam neked 4 olyan kurzust, amikkel már 

létrehozhatsz magadnak egy alap szintű online megjelenési rendszert, minimális számítógépes ismerettel is.

Google Pack

4 videókurzus:

  • Google Docs (szövegszerkesztés)
  • Google Sheets (táblázatkezelés)
  • Google Diák (bemutatókészítés)
  • Google Sites (weboldalkészítés)

+ 2 bónusz kurzus:

  • Gmail (sokat tudó levelező)
  • Google Calendar (online naptár)

+ bónusz fél órás konzultáció

77 300 Ft helyett

11 900 Ft

A kurzuscsomag ezt adja neked:

> LESZ EGY WEBOLDALAD – Nem lesz szükséged tárhelyre, legfeljebb egy saját domain nevet kell hozzá vásárolnod (kb. 2000 Ft-os tétel), ha akarsz, de enélkül is működhet. A Google Sites segítségével készült weboldaladat szabadon alakíthatod, és reklámokat sem tartalmaz.

> TUDSZ MOZGÓKÉPES BEMUTATÓKAT KÉSZÍTENI AZ OLDALADRA – Egy mozgó, képes bemutató sokkal jobban felkelti a figyelmet, mint egy állókép, vagy egy írott szöveg, jobban át tudja adni a mondanivalót is. A Google Diák ebben lesz segítségedre, hogy az oldaladat, a termékeidet, szolgáltatásodat reklámozni tudd, hogy kitűnj a reklámzajból.

> TUDSZ KÉSZÍTENI KÜLÖNFÉLE ÍROTT ANYAGOKAT – Különböző előre szerkesztett sablonok segítségével készíthetsz szórólapokat, plakátokat, tájékoztatókat, névjegyet, stb., olyasmiket, amit használhatsz az üzleted építésére. Ebben a Google Docs lesz segítségedre. 

> NYILVÁN TUDOD TARTANI AZ ÉRDEKLŐDŐIDET  – A Google Shets táblázatkezelő lesz az asszisztensed abban, hogy az érdeklődőidet, vevőidet egy helyen nyilvántarthasd, feljegyezhesd velük kapcsolatban a legfontosabb emlékeztetőket, és ezt a nyilvántartásodat bárhonnan elérheted – sosem felejted otthon.

> KÖNNYEN KEZELHETŐ LESZ A LEVELEZÉSED  – A Gmail levelező segítségével néhány dolgot “automatizálni” is tudsz a levelezéseddel kapcsolatban. Készíthetsz levél sablonokat, rövidítheted az érdeklődőkkel, vevőkkel való kapcsolattartásra fordított időt. Mindig átlátható, könnyen kezelhető, visszakereshető lesz az email fiókod.

> LESZ EGY ONLINE NAPTÁRAD  – A Google Calendar segítségével online felületen tarthatod nyilván a fontos eseményeket, tennivalókat, emlékeztetőket állíthatsz be, ez is sokban segíteni fog az adminisztratív jellegű munkákban.

Ha mindezeket megtanulod és megvalósítod a saját üzletedhez, lesz egy alap online rendszered, amit bárhonnan elérsz, és amivel sokkal könnyebb lesz online dolgozni, mint nélküle.

(Már több mint 700 elégedett vásárló)

A videókurzusaimmal már több mint 700 embernek segítettem abban, hogy megbarátkozzanak a számítástechnikával. A korábban, kimondottan MLM-ben dolgozóknak indított tanfolyamon több mint 300-an, a más jellegű tanfolyamaimat is beleszámítva, már több mint 700-an tanultak nálam, tanulóim között voltak idősek és fiatalok, férfiak és nők vegyesen. Így elég sok tapasztalatot sikerült összegyűjteni arról, milyen problémák szoktak felmerülni az online munka, vagy egyszerűen csak a számítógép és internet használata során.

Az életkor nem számít: ha a 87 éves bácsi is boldogult a tanulással, miért ne menne neked is? 🙂

(Már több mint 700 elégedett vásárló)

RÁD IGAZ VALAMELYIK AZ ALÁBBIAKBÓL?

Elkeserít és frusztrál

hogy a számítógép adta rengeteg lehetőség közül csak alig valamit tudsz kihasználni? Hogy számodra nem kezes bárány, hanem egy kiismerhetetlen bonyolult gépezet, amihez félve közelítesz?

Szükséged lenne

a sokféle feladatod elvégzéséhez, egyszerűsítéséhez, könnyítéséhez okos megoldásokra, amiket a számítógép megadhatna, de nincs, aki megtanítsa neked ezeket?

Az ötleteid megvalósítására

vannak elképzeléseid, de nem ismered a számítógép kínálta lehetőségeket, amivel ezeket kivitelezhetnéd? Sosem tanultál még informatikát, így magadtól azt sem nagyon tudod, hol kezdhetnél neki a tanulásnak?

Ha érintve érzed magad, akkor bizony ideje lenne lépned...

TALÁN KORÁBBAN IS FELMERÜLT MÁR BENNED…

…hogy meg kellene tanulnod magabiztosan kezelni a számítógépet. Hiszen tisztában vagy vele, naponta tapasztalod, hogy ma már szinte minden területen egyre inkább előtérbe kerül, aki nem tudja használni, az bizony sokszor nehézségekbe ütközik. Az online munkában pedig ez fokozottan előjön.

LEHET, HOGY MÁR ÁLDOZTÁL IDŐT ÉS PÉNZT KÜLÖNBÖZŐ TANFOLYAMOKRA, KÖNYVEKRE

Talán megvettél különböző tanfolyamokat, különböző helyeken, aztán elfeledkeztél róluk. Vagy hiába vetted végig a leckéket, mégsem tudtad elsajátítani, mert menet közben derült ki, hogy a megértéshez hiányoznak alap ismeretek. Vagy netán bele sem mertél kezdeni egy számodra érdekesnek tűnő tanfolyamba, mert úgy érezted, úgysem értenéd meg? 

KÖZBEN MEG ÉRZED, TAPASZTALOD, HOGY A LEMARADÁSOD NAPRÓL-NAPRA CSAK NŐ

Olyan szinten felgyorsult a világunk, hogy ha nem lépsz időben, a digitális lemaradás szakadéka egyre nagyobb és nagyobb lesz. Ha az alap tudás hiányzik, nem tudod elsajátítatni az újabbakat sem, emiatt csak még idegesebb leszel, amikor megoldandó digitális feladattal találkozol, még kevésbé leszel fogékony az új ismeretek befogadására… és ebben az öngerjesztő körben egyre inkább lemorzsolódsz, majd végül feladod. Te leszel a dinoszaurusz a digitális világban.

UGYE NEM AKARSZ EBBE A SPIRÁLBA BELEKERÜLNI?

(Már több mint 700 elégedett vásárló)

Érdekel az én történetem?

Talán kíváncsi vagy arra, hogyan jutottam el a felnőttoktatásig, és az üzleti életben is hasznosítható tanfolyamok kidolgozásáig.

Amikor végzős pedagógusként kikerültem a főiskoláról, elég sok kanyart hozott nekem az élet.
Több munkahelyem is volt, de mire megszoktam valahol, mire már jól alakultak volna a dolgok, mindig jött valami. Sajnos többször megtapasztaltam azt a nagyon kellemetlen élményt, hogy létszámleépítés, cégbezárás, vagy cégcsőd miatt munkanélküli lettem.

Bő 15 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a számítógépekkel, és egyből a mély vízben kezdtem. Bekerültem egy olyan munkahelyre, ahol rögtön mindent IS tudnom kellett volna megoldani a számítógépes adminisztrációban – csak éppen nekem nem volt semmi számítógépes előképzettségem. Viszont a muszáj nagy úr, így kénytelen voltam önerőből megtanulni a dolgokat. Ez viszont nagy előnyt jelentett a későbbiekben.

Egyrészt, mivel magamtól kellett rájönni a dolgokra, így sokkal jobban megmaradtak. Másrészt, mivel saját tapasztalatom van arról, milyen nehéz önállóan elsajátítani bármit az informatika világában, ha nincsenek meg az alapok sem, így jobban át tudom adni azoknak, akik ugyanebben a helyzetben vannak.

A munkahelyeimen is mindig úgy alakult, hogy én tanítottam, segítettem a munkatársakat a számítógépes, internetes témákban, így a felnőttek tanításában már akkor is tapasztalatokat gyűjthettem. Aztán, amikor a sokszoros “lapát-élményből” elegem lett, nagy levegőt vettem, és vállalkozó lettem. Akkor kezdtem el online tanítani.

A számítógéppel és internettel való ismerkedésem egybeesett az MLM rendszerekkel való ismerkedéssel is. Mai napig rajongója vagyok, bár nem “főállásként” csinálom az MLM-et. Az évek alatt több cégnek dolgoztam és dolgozom jelenleg is, többször építettem fel több száz fős hálózatokat, így ezen a területen is elég sok tapasztalatom gyűlt össze. Az online MLM munkában mindig nagy hasznát vettem a számítógépes érdeklődésemnek, nagyon sok eszközt fel tudtam használni mind az értékesítésben, mind a csoportépítésben.

Az eltelt évek alatt lezajlott tanfolyamok tapasztalatai alapján mára már letisztult, hogy az a leghatékonyabb, ha az írott anyagok mellett lépésről lépésre vezető, lemásolható képernyővideókon keresztül is mondom-mutatom, hogyan csináld, gyakorló feladatokon keresztül azonnal csinálhatod is, így többszörösen is rögzülnek az új ismeretek. És az online, otthonról tanulás másik előnye is így érvényesül igazán: akkor tanulsz, amikor időd és hangulatod van hozzá, nem akkor, amikor éppen kötelező.

Szabó Orsi vagyok

6. éve működtetem az online iskolámat, ez idő alatt többféle oktatóanyagot készítettem, és több mint 700 felnőttnek segítettem abban, hogy az informatika, a számítógép, az internet ne mumus legyen számukra, hanem örömmel, kreativitással tudják azt használni számos dologra.

Digitális Iskola
digitaliskola.hu
OKTATÓ, ISKOLAVEZETŐ

(Már több mint 700 elégedett vásárló)

Mennyi pluszt jelenthetne a megfelelő eszközök használata az online munkádban?

Képzeld csak el: úgy dolgozhatsz online, hogy...

…nem kell ráirkálnod idegen emberekre

mert TÉGED keresnek meg azok, akiket érdekel, amivel foglalkozol.

… nem kell átélned a kellemetlen beszólogatásokat, trollkodásokat

mert nem te vagy a megkereső fél, aki kéretlen tartalmat ad, hanem TŐLED KÉRIK az információt. 

…nem kell gyomorgörccsel ülnöd a tablet vagy a számítógép elé

mert ismered, és tudod használni az eszközeidet, így izgatott várakozással, kíváncsian fedezel fel és próbálsz ki új, izgalmas dolgokat is.

…nem kell folyamatosan mások segítségét kérned

mert már nem kell minden apró-cseprő ügyben a gyerekeidet, ismerőseidet, unokáidat nyaggatni,  elviselni a sajnálkozó pillantásaikat, türelmetlen megjegyzéseiket. Sőt, már sokszor te segítesz másoknak. Az ismerőseid, munkatársaid téged irigyelnek, mert te vagy az, “aki ezt is tudja”.

…nem kell gyomorgörccsel ülnöd a tablet vagy a számítógép elé

mert ismered, és tudod használni az eszközeidet, így izgatott várakozással, kíváncsian fedezel fel és próbálsz ki új, izgalmas dolgokat is.

…nem szorulsz folyamatosan mások segítségére

mert már nem kell minden apró-cseprő ügyben a gyerekeidet, ismerőseidet, unokáidat nyaggatni,  elviselni a sajnálkozó pillantásaikat, türelmetlen megjegyzéseiket. Sőt, már sokszor te segítesz másoknak. Az ismerőseid, munkatársaid téged irigyelnek, mert te vagy az, “aki ezt is tudja”.

…nem kell aggódnod a Facebook letiltások miatt

mert tudod, hogy a munkád nem veszhet el, hiszen a saját felületed mindig megmarad.

…nem kell rengeteg időt töltened az érdeklődők egyenkénti tájékoztatásával

mert a saját felületeddel a tájkékoztató munka jó részét megspórolhatod.

…könnyebben tudsz tovább fejlődni

mert olyan ismereteket sajátítottál el, amik jó alapot adnak a további tanuláshoz, egyes területek elmélyítéséhez.

…megvalósíthatod a kreatív ötleteidet

mert sokféle eszközt megismertél, ezeket tudod kombinálni, tudsz velük kísérletezni, alkotni.

…könnyebben tudsz tovább fejlődni

mert olyan ismereteket sajátítottál el, amik jó alapot adnak a további tanuláshoz, egyes területek elmélyítéséhez.

…megvalósíthatod a kreatív ötleteidet

mert sokféle eszközt megismertél, ezeket tudod kombinálni, tudsz velük kísérletezni, alkotni.

(Már több mint 700 elégedett vásárló)

Nézzük meg részletesebben, miben segíthet neked ez a csomag

Ebben az ajánlatban most 4 olyan kurzust válogattam össze neked egy csomagba, amik megtanítanak egy sor olyan hasznos szoftver használatára, amikkel eredményesebbé teheted az online munkádat. De emellett a hétköznapi életben, a munkahelyeden, de akár a saját vállalkozásodban is rengeteg időt spórolhatsz velük, a saját dolgodat könnyítheted, egyszerűsítheted, kiterjesztheted a lehetőségeidet. 

(Már több mint 700 elégedett vásárló)

Ezt az egészet (+3 bónuszt) mind megkapod ennyiért:

77 300 Ft helyett

11 900 Ft

10 videó (60 perc)
+ írott anyag
+ gyakorlati feladatok

Google Docs szövegszerkesztő

Ebben a kurzusban a Google Docs szövegszerkesztőt fogod megismerni. Ez mindenki gépén ugyanúgy jelenik meg, ugyanazokat a funkciókat tudja – így te is biztosan azt fogod látni a gépeden, amit mutatok a videókban.

Nagyon sokféle szövegszerkesztő létezik, ezek felülete, funkciói némileg különböznek egymástól, de alapvetően sok hasonlóság is van bennük, hiszen ugyanazokat a célokat kell velük kiszolgálni. Ha a Google Docs-ot megismered, utána már sokkal könnyebben elboldogulsz akármelyik szövegszerkesztővel is.

A kurzus megtanítja neked, hogyan tudsz hosszabb szövegeket írott formába önteni, azokat szépen megformázni, tagolni, kiemelni, különböző formátumokban elmenteni, hogyan tudod a helyesírásodat ellenőrizni, javítani, hogyan tudsz létrehozni különböző dokumentum típusokat – és még sok kapcsolódó apróságot.

Különböző előre szerkesztett sablonok segítségével készíthetsz szórólapokat, plakátokat, tájékoztatókat, névjegyet, stb., olyasmiket, amit használhatsz az üzleted építésére. 

Értéke: 9 900 Ft

16 videó (92 perc)
+ írott anyag
+ gyakorlati feladatok

Google Sheets táblázatkezelő

Ez a kurzus a Google Sheets táblázatkezelővel ismertet meg, szintén online felületen működik, így mindenkinél – operációs rendszertől, géptől függetlenül – ugyanúgy fog megjelenni.

A táblázatkezelőknek is több verziója létezik, az egyes verziók közt némi eltérés van. Ha a Google Shets-et megtanulod használni, boldogulni fogsz a többi táblázatkezelővel is.

A kurzus megtanítja neked, hogyan kezelj egyszerre sok adatot, hogyan tudod őket táblázatba rendezni, hogyan tudsz köztük szűrni, kimutatást, diagramot készíteni belőlük, hogyan tudsz automatikusan elvégezhető műveleteket készíteni. Még a privát pénzügyeidhez is kapsz letölthető táblázatos segítséget.

Az “asszisztenseddé” válhat, segíthet, hogy az érdeklődőidet, vevőidet egy helyen nyilvántarthasd, feljegyezhesd velük kapcsolatban a legfontosabb emlékeztetőket, és ezt a nyilvántartásodat bárhonnan elérheted – sosem felejted otthon.

Értéke: 15 900 Ft

12 videó (45 perc)
+ írott anyag
+ gyakorlati feladatok

Google Diák prezentációkészítő

A prezentáció (bemutató) készítés szintén egy olyan hasznos ismeret, amit több területen is fel-/ki fogsz tudni használni.

A prezentáció: olyan vetíthető, lejátszható bemutató, amivel valaki (az előadó) megismertet valamit (terméket, szolgáltatásokat, stb.) a közönségével (ügyfelek, partnerek, vásárlók, vendégek, stb.) Többnyire számítógépről, laptopról vetítik le élőben a közönségnek, de történhet a prezentálás online is, pl. webkonferencia teremben levetítve.

Ebben a kurzusban a Google Diák alkalmazás használatát tanulhatod meg. Ez is, mint a Google szövegszerkesztő és táblázatkezelő alkalmazásai, online felületen működik, így internet kapcsolattal bárhonnan eléred, és géptől, operációs rendszertől függetlenül azonos felülettel használhatod.

Nem csak kimondottan vetíthető prezentációk készítésében lesz hasznodra: szuper videókat is tudsz vele készíteni, akár sablonok segítségével, akár saját kreatív ötleteid alapján. Képeket, szövegeket, alakzatokat láthatsz el animált mozgásokkal, hanggal, effektekkel, teljesen a saját ízlésed szerint. 

Egy mozgó, képes bemutató sokkal jobban felkelti a figyelmet, mint egy állókép, vagy egy írott szöveg, jobban át tudja adni a mondanivalót is, segít, hogy kitűnj a reklámzajból.

Értéke: 11 900 Ft

10 videó (46 perc)
+ írott anyag
+ gyakorlati feladatok

Google Sites weboldalkészítő

A bemutatkozó, ügyfélszerző, vagy bármilyen célra alkalmas weboldal elkészítéséhez a Google Sites használatát tanítja meg ez a kurzus.
Ennek több előnye is van:

* Ingyenes: Ha van egy Gmail vagy Google fiókod, akkor már van Google Site fiókod is.

* Könnyen beleintegrálható a Google többi alkalmazása is, amikkel még foglalkozunk (dokumentumok, táblázatok, diák, stb.)

* Nem igényel programozói tudást.

* Bármennyi oldalt létrehozhatsz

* Saját domain nevet is lehet hozzárendelni

* Nem kell hozzá tárhelyet vásárolni

* Könnyen kezelhető, bármikor módosítható

* Nem jelenít meg reklámokat

Egy kicsi hátránya azért van: némileg korlátozott a testre szabhatósága, illetve nem tudod átköltöztetni más szolgáltató tárhelyére.

Ugyanakkor az előnyei miatt egy kezdő, magadat és a szolgáltatásaidat, vagy hobbidat bemutató oldalnak tökéletesen megfelel.

Nem lesz szükséged tárhelyre, legfeljebb egy saját domain nevet kell hozzá vásárolnod (kb. 2000 Ft-os tétel), ha akarsz, de enélkül is működhet. A weboldaladat szabadon alakíthatod, és reklámokat sem tartalmaz.

Értéke: 9 900 Ft

Pénz és időpazarlás nélkül elindulhatsz azon az úton, ahol a digitális világ nyújtotta szabadság vár

Most lehet azt gondolod: “micsoda nagy szavak!”
De hidd el, tapasztalatból mondom: amikor megtanulod valaminek az alapjait, majd elmélyedsz benne, majd rájössz, hogy ez is, az is kapcsolódik hozzá, majd felfedezel összefüggéseket, majd tovább bővíted az ismereteidet, majd létrehozol valamit önállóan… ez olyan hihetetlen örömöt és szabadságérzést tud adni, úgy fogod érezni, bármire képes vagy.

Ezen én is, és nagyon sok tanítványom is végigmentünk.

Várj csak, a csomag mellé kapsz még 3 bónuszt is!

8 videó (25 perc)
+ írott anyag

Az ingyenesen elérhető levelező fiókok közül a Gmail a legmegbízhatóbb, legbiztonságosabb. Sok hasznos funkciója könnyítheti a munkádat, egyszerűbben tudod tartani a kapcsolatot az érdeklődőiddel, vásárlóiddal. Ezt a kurzust is megkapod. 

1# Bónusz a rendelésedhez
GMAIL KURZUS
(7 900 Ft értékben)

7 videó (35 perc)
+ írott anyag

A Google online naptára is nagyon jó szolgálatot tehet. Ha ezt használod, nem kell aggódnod amiatt, hogy otthon marad a noteszed, mindig nálad lehet a telefonodon az okos naptárad. Bárhol, bármikor feljegyezheted a fontos eseményeket, emlékeztetőket állíthatsz be. Ezt a kurzust is megkapod, így teljes lesz a Google Packod.

2# Bónusz a rendelésedhez
GOOGLE CALENDAR KURZUS
(6 900 Ft értékben)

Ha bármikor a tanfolyam során elakadsz valamivel, vagy bármiben személyre szabott segítségre van szükséged, fél órás konzultációt vehetsz igénybe, előzetes időpontegyeztetést követően.

3# Bónusz a rendelésedhez
FÉLÓRÁS TELEFONOS KONZULTÁCIÓ
( 14 900 Ft értékben)

(Már több mint 700 elégedett vásárló)

Talán megfogalmazódott benned, hogy “vajon miért ilyen olcsó”? Hiszen ilyen tanfolyamokért máshol simán elkérnek sok tízezer forintot is – kurzusonként.

Nézd, én alapból sem túl magas árakat alakítok ki, mert nem ez a fő bevételi forrásom, valamint azt szeretném, ha minél többek megengedhetnék maguknak a tanulást.

Másrészt, ahogy látod, ez az óriási kedvezmény nálam is csak egyszeri ajánlatként jelenik meg.

Nem titkolt “hátsó” szándékom az, hogy nagyon sokkal többet kapj a pénzedért –> elégedett legyél azzal amit kapsz –> sikerélményed legyen –> akár azonnal érezhetően hasznodra fordíthasd a kapott tudást –> kedvet kapj a további tanuláshoz –> és így visszatérő vásárlóm, tanulóm legyél 🙂

Most kell eldöntened, kéred-e vagy sem, mert később ezt az ajánlatot már nem éred el, sehol.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

14 napos garancia

 

Ha nem vagy elégedett azzal, amit kaptál, ha a megnézett leckékből az égvilágon semmit nem tudsz megtanulni, akkor szó nélkül visszafizetem a pénzed a vásárlástól számított 14 napon belül.

 

Mert ennyire hiszek abban, hogy ez  a csomag nagyon sok hasznos és hasznosítható tudást fog neked adni.

Tovább nem győzködlek

Itt az idő, hogy meghozz egy döntést…

* 4 videókurzust vihetsz most el, egy kurzus áráért.

* Ezekkel az oktatóanyagokkal képes leszel felépíteni az első online alap rendszeredet, hogy eredményesebben dolgozhass online.

* Bónuszként megkapsz két másik kurzust is, így teljes lesz a Google Pack-od.

* Újabb bónuszként megkapsz egy fél órás konzultációt is, amit igénybe vehetsz, ha személyre szabott segítségre van szükséged.

* 14 napod van letesztelni a garancia keretében, tudsz-e tanulni a megkapott anyagokból.

De ezt az ajánlatot, ebben a formában, ezen az áron csak MOST tudod megvásárolni.

Máshol ezt az ajánlatot nem tettem ki, ez csak azoknak elérhető egyszeri ajánlatként, akik – mint te is, feliratkoztak és elkérték az ingyenes anyagot.

Hidd el, nekem semmi nem múlik azon, hogy te most kéred-e ezt a kivételes ajánlatot vagy sem – ez az ajánlat neked jelenthet szintlépési lehetőséget, kivételes feltételekkel.

Szóval, gondold át, mit szerezhetsz MOST meg, és dönts okosan 🙂

Legyen szép napod!

– Szabó Orsi –

Vegyük át újra…

MINDENT MEGKAPSZ

amikor úgy döntesz, hogy elfogadod ezt az egyszeri ajánlatot.

GOOGLE DOCS SZÖVEGSZERKESZTŐ: 10 videóból álló kurzus
9 900 Ft értékben

GOOGLE SHEETS TÁBLÁZATKEZELŐ: 16 videóból álló kurzus
15 900 Ft értékben

GOOGLE DIÁK PREZENTÁCIÓ KÉSZÍTŐ: 12 videóból álló kurzus
11 900 Ft értékben

GOOGLE SITES WEBOLDALKÉSZÍTŐ: 10 videóból álló kurzus
9 900 Ft értékben

Bónusz 1: GMAIL LEVELEZŐ, 8 VIDEÓBÓL ÁLLÓ KURZUS
7 900 Ft értékben

Bónusz 2: GOOGLE CALENDAR, 7 VIDEÓBÓL ÁLLÓ KURZUS
6 900 Ft értékben

Bónusz 2: FÉL ÓRÁS TELEFONOS KONZULTÁCIÓ
14 900 Ft értékben

Teljes értéke: 77 300 Ft

De ezt az egészet mind megkapod ennyiért:

Csak Ma:

11 900 Ft

(24 órán belül hozzáférést kapsz.)

VÁSÁRLÁS MENETE

1

Kattintasz a piros gombra

Bármelyik piros gombra kattintasz, eljutsz a megrendelési oldalra, ahol áttekintheted az ajánlat összefoglalóját.

2

Megadod az adataidat

Értelemszerűen kitöltöd a kapcsolati és számlázási adatokat, majd véglegesíted a rendelési szándékod.

3

A Barion oldalán fizetsz

A bankkártya adatok hozzám nem jutnak el. A Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény.

Tanulóink mondták

“Kicsit lemaradtam, két iskolás lányom van, nem is olyan egyszerű velük az otthon tanulás. Azért igyekszem pótolni. Sok újat tanulok én is. Nagyon tetszik a tanfolyam! Köszönöm, hogy itt lehetek!”

KATONÁNÉ CSIGE KATALIN

ZK

“Én is még csak az elején tartok, de nagyon jól felépített a tanfolyam, és nekem kifejezetten tetszik, hogy tényleg úgy mutatod be a dolgokat, hogy a kezdők is követni tudják. Szóval én nagyon örülök, hogy tag lettem.”

ZILAJI KRISZTINA

RGY

“Nagyon jók, és mindenki  számára érthetőek a videós anyagok. Visszanézhetőek, leállíthatóak, párhuzamosan lehet elkészíteni a házi feladatokat, stb… Az 5-6-7 perces anyagok számomra tökéletesek. Sokkal jobbak, mint az írásos tananyag.”

RUSZ GYÖRGYNÉ

MK

“Nagyon jól felépített a tematika, kezdők és gyakorlottabbak számára is hasznos a tanfolyam. Nekem kifejezetten tetszik, hogy írott anyag és videó is van, ez feltétlenül megkönnyíti a tanulást. Kíváncsian várom az új témákat, leckéket, köszi Orsi!”

MELLEN KATALIN

PN-1024x1024

“Ezúton is köszönöm az érthető magyarázatokat. Nagyon szimpatikus, ahogy az oktatási anyagot összeraktad. Már türelmetlenül várom, hogy mindet élesben is használjam.”

PINTÉR NOÉMI

SA

“Az anyagok érthetőek, és a videók alapján könnyen el lehet készíteni az adott feladatot. Az is egy fontos, hogy bármikor vissza lehet nézni a leckéket. Még az elején tartok, de máris nagyon sok hasznos dolgot tanultam.”

SVETICS ADRIENN

Gyakran ismételt kérdések

Mikor indul a tanfolyam, és meddig tart?

A tanfolyam akkor indul számodra, amikor megrendeled és kifizeted. A teljes tananyagot egyben megkapod egy online oktatóteremben. Saját tempód szerint dolgozhatod fel a leckéket.

Meddig érem el az anyagokat?

Nincs időkorlát. A megvásárolt anyagaidat bármikor újranézheted, bármennyiszer. Nem jár le a hozzáférésed.

Kell-e a tanfolyam során elutaznom valahová?

A tanfolyam teljes egészében online zajlik, így sosem kell személyesen elmenned sehová. A kapcsolattartásra több mód is, van, teljesen biztonságosan.

Mi van akkor, ha én semmit nem fogok érteni a leckékből?

Ne aggódj, ha a 87 éves tanítványom boldogult a leckékkel, akkor neked sem lesz problémád. Minden magyarul, egyszerűen van írva, nem szakszavakat használok, hogy érthető legyen, videóban is mutatom, csak le kell másolnod, amit látsz. Bármennyiszer megállíthatod, visszanézheted a videókat, saját tempódban haladhatsz. Ha szükséges, igénybe veheted a személyes konzultációt, amikor csak veled, a te elakadásoddal foglalkozom, addig míg meg nem oldódik. A Facebook csoportunkban tudsz segítséget kérni a tanulótársaktól is. Legvégső esetben pedig ott van a 14 napos visszafizetési garancia – de erre eddig még nem volt példa, még a “legproblémásabban” induló tanulóm is sikerélménnyekkel fejezte be a képzést. Szóval no para: te is meg tudod csinálni.

(Már több mint 700 elégedett vásárló)

Üzemeltető: Digitális Iskola, Szabó Orsolya e.v., Cím: Balmazújváros, Bem József u. 15/a Adószám: 66893633129
E-mail: info@digitaliskola.hu  | ÁSZF | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat