Szerezz olyan digitális tudást,

ami bármikor kihúzhat a bajból!

Mikor?

2022.
július 18-tól
visszavonásig!

Mi?

Örökös
korlátlan hozzáférés
5 kurzuscsomaghoz!

Mennyiért?

Óriáscsomag
az ár és érték
töredékéért!

Óriási tudáscsomag, ami többféleképpen is lehetővé teszi neked, hogy TÖBB BEVÉTELED legyen!

Milyen kurzusok vannak
a csomagban?

WORDPRESS WEBOLDAL
A-TÓL Z-IG

Készítsd el a saját weboldaladat teljesen az alapoktól a működőképes állapotig! Szolgáltathatsz, értékesíthetsz, vállalkozhatsz, üzletet építhetsz!

Eredeti ár: 59 990 Ft

Foglalkozol valami olyasmivel, amit megmutatnál az országnak vagy a nagyvilágnak?
(Üzlet, hobbi, értékesítés, vállalkozás, stb.)

Akkor ehhez szükséged lesz egy weboldalra.

Ebben a kurzuscsomagban kompletten, teljesen a nulláról megtanulhatod elkészíteni a saját WordPress weboldaladat – akkor is, ha sosem csináltál még ilyesmit. Bármikor szükséged lesz egy újabb weblapra – vissza tudsz térni ehhez az anyaghoz, mint egy sorvezetőhöz.

Megtanulod

 • hogyan vásárolj tárhelyet, domain nevet, és azokat hogyan állítsd be
 • hogyan telepítsd és hogyan állítsd be a WordPresst
 • hogyan használd teljes körűen a WordPress funkcióit, lehetőségeit
 • hogyan és mivel készítsd el a grafikáidat minőségi kivitelben
 • hogyan használhatod könnyedén az Elmentort, amivel profi kinézetű weblapokat tudsz készíteni a WordPressben
 • hogyan felelhetsz meg a weboldaladdal mindenféle törvényi előírásnak is

A kurzus részletes tájékoztató oldalát >>> itt nézheted meg.

MAILERLITE HÍRLEVÉLKÜLDŐ HASZNÁLATA

Kommunikálj az érdeklődőiddel akár automatizáltan is, hírlevelekkel! Tájékoztathatsz, megismertethetsz, taníthatsz, ismertséget szerezhetsz!

Eredeti ár: 54 980 Ft

Ha már van weboldalad, ahhoz kelleni fog egy hírlevélküldő rendszer is, hogy a tevékenységed iránt érdeklődőkkel kapcsolatban tudj maradni, hogy online pénztermelő rendszert építhess magadnak.

Ebben az anyagban egy nagyon szuper, nagy tudású, mégis felhasználóbarát hírlevélküldőt ismersz meg, megtanulod használni és maximálisan kihasználni annak minden funkcióját és lehetőségét.

Megtanulod

 • hogyan üzemeld be a hírlevélküldő rendszeredet
 • hogyan építs fel automatán működő hírlevél sorozatokat
 • hogyan készíts különféle automatizált folyamatokat, amik segítenek majd működtetni az online pénztermelő tevékenységedet, minél kevesebb manuális munkával

A kurzus részletes tájékoztató oldalát >>> itt nézheted meg.

VIRTUÁLIS ASSZISZTENS
LESZEK!

Sajátíts el egy új szakmát, amivel otthonról végezhetsz munkát cégeknek, vállalkozásoknak! Fő- vagy mellékkeresetként, szabad időbeosztásban!

Eredeti ár: 59 990 Ft

Ez a kurzus további online hasznosítható ismeretekkel fog gazdagítani. Ez önmagában is egy komplett csomag, ha egy új, otthonról végezhető szakmát szeretnél kitanulni teljesen kezdőként.

A virtuális asszisztensek különféle online, internettel kapcsolatos munkákat végeznek el cégeknek, vállalkozásoknak – saját otthonukból, saját időbeosztásban dolgozva. Rengeteg olyan ismeretre teszel szert, amit virtuális asszisztensként dolgozva is hasznosíthatsz, vagy éppen felhasználhatod a saját online pénztermelő tevékenységeidhez is.
De még magánemberként is számos dolgot hasznosíthatsz ennek a kurzusnak az anyagából.

Megtanulod

 • többféle irodai program használatát (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentáció készítő, időnyilvántartó szoftver használata, online közös munka összehangoló szoftver használata, helyesírás ellenőrzési technikák, stb.)
 • hogyan tudsz többféleképpen képeket szerkeszteni, videót készíteni
 • hogyan tudod hirdetni bármilyen tevékenységedet online és offline
 • hogyan szerezhetsz ügyfeleket magadnak
 • hogyan tervezd meg a munkád árát, a bevételeidet, stb.

Minden ismeretet megkapsz ebben a csomagban, amivel nulláról felépítheted a saját virtuális asszisztens vállalkozásodat.

A kurzus részletes tájékoztató oldalát >>> itt nézheted meg.

INTERNET IRÁNYTŰ

Ismerd meg az internetes világ veszélyeit és buktatóit, szerezd meg a tudást az elkerülésükhöz! Védd meg az adataidat, a szeretteidet!

Eredeti ár: 19 970 Ft

Ez a kurzus egy online gyorstalpaló, videókkal fűszerezett olvasmányos, közérthető, interaktív formában.

Alapvetően fontos tudnivalók az adataid védelméről, az online munkákról, az internetes viselkedés szabályairól, a Facebookról, a gyerekeinkre leselkedő online veszélyekről és megelőzésükről, és még sok-sok egyéb hasznosságról.

Tulajdonképpen egy “jogosítvány” az internetes sztrádán való biztonságos közlekedéshez!

A kurzus részletes tájékoztató oldalát >>> itt nézheted meg.

PÉNZÜGYI TERVEZŐ

Tervezd és kövesd a bevételeidet-kiadásaidat, kezeld tudatosabban a pénzügyeidet! Indulj el az anyagi jólét felé!

Eredeti ár: 9 990 Ft

Ebben a kurzusban kapsz egy szuper pénzügyi nyilvántartó/tervező alkalmazást, és megmutatom, hogyan és mire használd.

Ha elkezded rendszeresen használni, óriási hatással lehet a pénzügyeidre!

A segítségével

 • tudatosabbá válik a pénzkezelésed
 • előre tudsz tervezni
 • sokat spórolhatsz
 • időt is megtakarítasz
 • követni tudod a saját fejlődésedet
 • elindulsz a pénzügyi fejlődés útján

Ezt a tervezőt a saját igényeim szerint készítettem el, jómagam is ezt használom már több mint 5 éve – és azóta lényegesen egyszerűbb a pénzügyi életem 🙂

A kurzus részletes tájékoztató oldalát >>> itt nézheted meg.

Összesen:
204 920 Ft értékű
kurzuscsomag most
ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL!

3 kurzuscsomag együtt

amelyekkel komplett
online pénztermelő birodalmat építhetsz,
és egy új szakmát is elsajátíthatsz!

Most limitált ideig  több, mint 94%
kedvezménnyel:
174 960 Ft helyett

9 750 Ft

/Igen, jól látod, nem írtam el, MOST ennyi!/

2 "kisebb" kurzus együtt

amelyek a mindennapokban is
nagyon nagy hasznodra lesznek!

Most több, mint 92%
kedvezménnyel
29 960 Ft helyett

2 490 Ft

/Igen, jól látod, nem írtam el, MOST ennyi!/

És akkor most biztosan arra gondolsz,...

…hogy hol van itt az apróbetűs rész. Vagy hogy ez “nagggyon gyanúúús, biztos átverés, vagy biztos nagyon gagyi a cucc”.

Nos, megnyugtatlak: NINCS apróbetűs rész, és NEM gagyi a cucc.

Egészen prózai okai vannak ennek az árnak. 
Ha érdekel, mik azok, itt elolvashatod:

Amikor júniusban elindítottam az eredeti nyári akciómat, a legfőbb ok az volt, hogy megszaporodtak a kivitelezői munkáim (weboldal-, webshop készítés, komplett online rendszer készítés, stb.), az volt a tervem, hogy néhány hónapig ez lesz nálam előtérben. Így várhatóan kevesebb időm marad volna a saját tanfolyamaimat marketingezni, reklámozni: az új hirdetések, grafikai anyagok, videók, stb. készítése, hirdetések indítása, statisztikák elemzése elég sok időt venne igénybe, és ez a tervezett kivitelezési munkák mellett nem fért volna bele.  Viszont ez idő alatt sem szerettem volna tanulók, látogatók nélkül hagyni az online sulim oldalait: ha egy weboldalon nincs “élet”, hamar elfelejtődik… Ennek megoldására alakítottam ki ezt az igazán ütős ajánlatot.

És aztán derült égből villámcsapásként jött a KATA bomba, rá két nappal pedig a rezsi bomba… 

Mindkettő nagyon érzékenyen érintett engem is, és bár jelen pillanatban, amikor ezt írom (07.18.), még nem tudni, melyiknek mi lesz a végleges verziója, de nagyon sűrgős újratervezésre késztetett. Mivel KATA-s vagyok, ha marad a bejelentett változás, szeptember 1-től már nem tudok cégeknek számlázni kivitelezési munkákra. Számlaadás nélkül eddig sem dolgoztam, ezután sem fogok, így a céges munkákat egyenlőre befejezem, mert bár azok jellemzően nagyobb pénzes munkák, de kiszámíthatatlanabbak is – főleg most. Plusz a kivitelezést kiegészítésnek terveztem, az oktatást meg nem akarom feladni. Az oktatásban túlnyomó részben magánszemély ügyfeleim vannak. Már ha ők a rezsi bomba miatt fizetőképesek maradnak… Ötleteim vannak, kétségbe nem esem, voltam már ilyen helyzetben nemegyszer, hogy az alapoktól kellett újraépíteni a váramat…

Tudom, sokan meg fognak ezért kövezni, hogy hülye vagyok, mert most kellene gyorsan “tartalékot képezni”, most kellene “megszedni magam” míg van vásárló… Most kellene árat emelni, mert a költségeim nekem is ugyanúgy nőnek az inflációval, stb. De amikor azt látom, tapasztalom, hogy nagyon sokaknak lett szüksége B tervre, a kieső, megszűnő, vagy csak nem elegendő jövedelem pótlására, amikor sorra kapom a kétségbeesett segítségkérő üzeneteket…  Szóval nem. Nem fogok éppen most árat emelni, mert tudom, hogy a kurzusaim sokaknak most éppen mentőövet jelenthetnek.

Lényeg a lényeg, most teljes újratervezésben vagyok, amiben éppen az a digitális tudás jelent óriási biztos alapot és segítséget, amit most te ismegszerezhetsz a csomagokkal. És éppen a jelen helyzetre tekintettel, egyszerűen nincs gyomrom ahhoz, hogy most teljes áron adjam a kurzusokat (még ha tudom is, mekkora értéket képviselnek), vagy éppen most emeljek árat, ahogy sokan teszik és javasolják… 

Attól sem kell tartanod, hogy “gagyi” lenne, amit itt most megvásárolhatsz. Az évek során kapott rengeteg pozitív vásárlói visszajelzés alapján nyugodt szívvel merem mondani, hogy ezért a csekély pénzért óriási értéket kapsz. Minden tanfolyam ismertető oldalán megtalálod a valós vásárlóimtól származó valós véleményeket. Ezekben az anyagokban szinte mindent igyekszem átadni, amit hosszú évek alatt megtanultam – és amiket magam is napi szinten alkalmazok a saját vállalkozásaimban.

Vásárlóim írták

“Köszönjük! Nagyon jó a tanfolyam, Orsi, minden egyszerű és érthető! Haladok, de még semmi nem látszik a honlapomon! 😉 Viszont élvezem, mert tudom, hogy hamarosan minden látható lesz! 😍.” (Nyilas Erzsébet – kurzus résztvevő)

“Szia. Nekem egyszerűnek és egyértelműnek tűnik. Könnyen be tudtam lépni, megtaláltam a profilom és a tananyagokat is.” (Csik Noémi kurzus résztvevő)

“Sajnos én még leragadtam a weboldalam tartalommal való feltöltésénél, így még bele sem néztem az új leckékbe… De rájöttem – mint ahogy Te is írtad – hogy soha sem lesz teljesen kész, így a napokban elkezdem az új tananyagot.😍 (Juhász Krisztina –  kurzus résztvevő)

“Nagyon tetszik a tanfolyam! Sok újat tanultam, pedig használtam már korábban pl. a gmailt és a trellot is. Szuperek a videók! Köszönöm, hogy itt lehetek!”. (Szécsi Andrea kurzus résztvevő)

“Szia Orsi, küldöm a Clokify feladat megoldást. Ezúton is köszönöm az érthető magyarázatokat. Nagyon szimpatikus, ahogy az oktatási anyagot összeraktad. Már türelmetlenül várom, hogy mindet élesben is használjam.” (Pintér Noémikurzus résztvevő)

“Kicsit lemaradtam, két iskolás lányom van, nem is olyan egyszerű velük az otthon tanulás. Azért igyekszem pótolni. Sok újat tanulok én is. Nagyon tetszik a tanfolyam! Köszönöm, hogy itt lehetek!”(Katonáné Csige Katalin – kurzus résztvevő)

Szabó Orsi, a digitaliskola.hu kurzusainak készítője

Személyes garanciavállalás

Ha a vásárlásod után úgy érzed, neked semmit nem tud adni ez az óriási kurzuscsomag, ha semmit nem tudsz hasznosítani belőle, és neked még ezt a csekély összeget sem éri meg – jelezd a vásárlástól számított egy héten belül, és kérdés nélkül visszakapod az árát.

Nos, melyik csomagot választod?

Mindent viszek!
LEGJOBB VÁLASZTÁS!

WordPress weboldalkészítés
MailerLite hírlevélküldő
Virtuális asszisztens leszek!
Internet Iránytű
Pénzügyi tervező

11 240 Ft

Fizethetsz bankkártyával, a CIB bank biztonságos felületén (akkor is, ha más banknál van kártyád)azonnal megkapod a hozzáférést a csomagokhoz:


Fizethetsz banki átutalással a netbankodból, 48 órán belül kapod meg a hozzáférést a csomagokhoz:

3 kurzus együtt

WordPress weboldalkészítés
MailerLite hírlevélküldő
Virtuális asszisztens leszek!

9 750 Ft

Fizethetsz bankkártyával, a CIB bank biztonságos felületén (akkor is, ha más banknál van kártyád)azonnal megkapod a hozzáférést a csomagokhoz:

Fizethetsz banki átutalással a netbankodból, 48 órán belül kapod meg a hozzáférést a csomagokhoz:

2 kurzus együtt

Internet Iránytű
és
Pénzügyi tervező

2 490 Ft

Fizethetsz bankkártyával, a CIB bank biztonságos felületén (akkor is, ha más banknál van kártyád)azonnal megkapod a hozzáférést a csomagokhoz:


Fizethetsz banki átutalással a netbankodból, 48 órán belül kapod meg a hozzáférést a csomagokhoz:

Kérdésed van?

Ne habozz, írj nekem Messengeren és kérdezz!

Üzemeltető: Digitális Iskola, Szabó Orsolya e.v., Cím: Balmazújváros, Bem József u. 15/a Adószám: 668936331292
E-mail: info@digitaliskola.hu  | ÁSZF | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat | Tájékoztató a vásárlói vélemények kezeléséről